≫ 

Izjava poznatog glumca o okupiranju Crne Gore od Srba neće doneti ništa dobro (VIDEO)

Serija „Božićni ustanak“, u produkciji Javnog servisa Crne Gore i režiji Željka Sošića, izazvala je izuzetnu pažnju javnosti zbog kontroverzne tematike i prati je nedvosmislena osuda javnosti zbog krivotvorenja istorijskih činjenica

Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta, Mladen Nelević, nedavno je iskazao stav da su Srbi okupirali Crnu Goru 1918. godine.

Svetozar Marović sve priznao i ide u zatvor: Moraće da vrati državi milion evra!

- Veoma sam zadovoljan i ponosan onim što sam uradio. Igram čoveka koji čuva vlast u Crnoj Gori u vreme nekih političkih zbivanja kada je kralj Nikola otišao u Francusku. E sad, tu se dešavaju neke stvari – dolazi opet okupacija Crne Gore od naše istočne braće, kako bi rekao kralj Nikola, gde se ljudi ne snalaze šta i kako treba da reaguju - objašnjava Nelević u zvaničnom snimku o seriji "Božićni ustanak", dodajući da u Crnu Goru tada dolazi 3.000 hiljade srpskih vojnika, dopremaju se topovi, a lik kojeg Nelević tumači treba da se od toga brani.

Serija „Božićni ustanak“, u produkciji Javnog servisa Crne Gore i režiji Željka Sošića, izazvala je izuzetnu pažnju javnosti zbog kontroverzne tematike i prati je nedvosmislena osuda javnosti zbog krivotvorenja istorijskih činjenica.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    11. mart 2017 | 21:32

    Nećeš ga više majci snimati i igrati u Srbiji

  • Vlada

    11. mart 2017 | 21:35

    Jado prodana...

  • ☆☆☆

    12. mart 2017 | 00:43

    Danas je postao trend u nekim delovima Balkana,posebno u Crnoj gori,Albaniji,Kosovu,Makedoniji,Bosni i Hrvatskoj da se sedne,cepa rakija i piše istorija.Svaka budalčina danas prvo se najede srpskog hleba,dobije ovde sve što u životu u svojoj guduri i vuko..i nebi nikada imao a onda dođe i pljune u tanjir iz koga jedne.Sedne i izmišlja istoriju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA