Brnabić: Ja sam uz Vučića

- Dopada mi se što u Vladi nema kampanje, nesmetano funkcioniše uprkos predsedničkim izborima što mi je najvažnije - rekla je ministarka Brnabić

  • 5

Ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ana Brnabić izjavila je danas u razgovoru na TV Pink da na izborima podržava samo jednog kandidata - Aleksandra Vučića.

Srbi će moći da glasaju na 50 biračkih mesta širom sveta

Rok za prijave ističe sutra u ponoć, a žreb za predsedničku trku 17. marta u 19.15 časova!

Dopada joj se to što, kako kaže, u vladi nema kampanje, misleći na to da vlada nesmetano funkcioniše uprkos predsedničkim izborima - što je njoj najvažnije.

Pohvalila je trenutni rad Vlade koja se bavi uvođenjem novih servisa i stvaranjem novih zakona o sistemu plata, a bavi se i IT obrazovanjem.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Na pitanje o opoziciji odgovorila je da bi želela da vidi više informacija oko konkretnih poruka i programa kandidata, odnosno kako ona kaže "šta bi se to tačno radilo".

Ministarka bi želela da postoji malo više objektivnosti i kredibiliteta kod opozicije, da se prihvati da je Srbija rešila krupne probleme deficita, fiskalne konsolidacije, smanjenje broja zaposlenih u javnom sektoru, rekavši da su to nepopularne stvari koje niko nije radio deset godina.

Ona je dodala da "nije fer" da se ne priča o teškim i nepopularnim potezima koje je povukla prethodna i sadašnja vlada Aleksandra Vučića, a da se kritikuju neke druge.

- Svakako je važno da su stvari koje su bile nepopularne, a koje su bile važne za građane i Srbiju učinjene i od toga nema nazad - zaključila je ona.

Baner, izbori 2017

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA