STRAŠNA NESREĆA U PIROTU: Teško povređen radnik od strujnog udara jačine 35 hiljada volti!

Jedan radnik Elektrodistribucije zadobio je opekotine, dok je drugi ostao nepovređen

  • 4

U havariji koja se dogodila u trafo stanici u blizini Mlekarske škole u Pirotu teško je povređen jedan radnik Elektrodistribucije.

Srpkinja pobedila na svetskom prvenstvu u pravljenju PICE: Italijani ne veruju kakvu su fantaziju probali (FOTO) (VIDEO)

Do nezgode je došlo dok su se, po rečima direktora pirotske Elektrodistribucije Zorana Đorđevića, radnici nalazili unutar trafo stanice kako bi proverili nivo ulja u njoj.

Od strujnog udara, čija se jačina procenjuje na 35.000 volti, jedan radnik je zadobio opekotine na ruci i nozi, dok je drugi, koji se u momentu strujnog udara nalazio u trafo stanici, nepovređen.

Povrđeni radnik je odmah nakon nezgode kolima Hitne pomoći transportovan u Opštu bolnicu Pirot, gde se nalazi na odeljenju Intenzivne nege i van je životne opasnosti.

Na mesto događaja odmah su izašli i inspektori Inspektorata za rad, Inspekcije rada Pirotskog okruga, a istraga, koja će utvrditi okolnosti pod kojim je došlo do nezgode, je u toku.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crazy North

    12. mart 2017 | 14:24

    Jačina struje se meri u amperima(A), a napon u voltima (V), tek da znate. U svakom slučaju brz oporavak i puno snage želim povređenom, jer povrede koje izazove struja nisu lake!

  • Посматрач

    12. mart 2017 | 15:06

    Provera nivoa ulja u trafou se vrsi iskljucivo vizuelno,ukoliko je trafo pod naponom...verovatno su majstori hteli da dospu ulje u trafo pa se na taj nacin dogodila nezgoda

  • Vodovod

    12. mart 2017 | 18:37

    To su gubitasi treba im smanjiti platu, velike plate velike plate.....laganica posao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA