Popović obećava besplatno i kvalitetno obrazovanje

Ne smemo da dozvolimo da od bogatstva roditelja zavisi kakvo će obrazovanje deca imati. Pravedna Srbija mi je iznad svega, a čovek pre svega - rekao je Popović

  • 8

Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije profesor dr Aleksandar Popović razgovarao je danas sa studentima u Beogradu, kojima je rekao želi Srbiju u kojoj će učitelj biti najoštovanija ličnost i u kojoj će svako dete imati pavo na besplatno i kvalitetno obrazovanje.

Proglašena kandidatura Aleksandra Popovića (FOTO)

Uvrede, pretnje, pozivi na proteste, makedonski i ukrajinski scenario: NVO o kampanji nekih kandidata opozicije

- Ne smemo da dozvolimo da od bogatstva roditelja zavisi kakvo će obrazovanje deca imati. Pravedna Srbija mi je iznad svega, a čovek pre svega - rekao je Popović.

Aleksandar Popović je studije hemije završio u Beogradu, magistrirao je sa 25 godina iz oblasti hemije proteina na Univerzitetu Florida Stejt Juniverziti u SAD, saopšteno je iz DSS-a.

Baner, izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    13. mart 2017 | 13:56

    Pročitaj malo koje su ingerencije predsednika a koje premijera, ne obećavaj nešto što ne možes da ispuniš.Ili je možda bitno samo da nešto izjavis u stilu obećanje ludom radovanje

  • Djora

    13. mart 2017 | 12:55

    Koliko sam upucen,vi demokrate sve rasprodaste da bi privatizovali tj.ubrzali proces kapitalizmu a sad dajes obacanje besplatnog skolovanja odnosno povratak socijalizmu,pa koji si ti demokrata la...... jedan.

  • Bojan pfc

    13. mart 2017 | 16:08

    Ostani u istoriji,ko je tebe izvadio iz naftalina,stranku takodje ugasi,vi ste svoje rekli jos 2000 ,6 oktobra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA