≫ 

Kralj lopova (23) pronađen mrtav ispred zgrade: Policija zbunjena posle misteriozne smrti Maksima (FOTO) (VIDEO)

Pre njegove smrti, neko je onesposobio kamere za video nadzor i pokvario je interfon

  • 5

Maksim Frantsuzov (27), ozloglašeni kriminalac, ubijen je jutros u Novoj Moskvi pod misterioznim okolnostima. Ovaj mladi lopov poznatiji je po svom nadimku Francuz.

Mafijaški bos se krio u svojoj kući pet godina, 50 policajaca ga tražilo. Nisu mogli da veruju gde su ga pronašli (FOTO) (VIDEO)

Prema preliminarnim podacima on je izbačen kroz prozor svog stana. Istražitelji razmatraju nekoliko verzija ubistva, ali misle da je on bio žrtva neslaganja sa drugim članovima zajednice lopova.

Pre njegove smrti, neko je onesposobio kamere za video-nadzor i pokvario je interfon. Komšije preminulog su svedočile o tome. Jutros oko šest ujutru čula se buka i kao da je neko bacio nešto kroz prozor.

Kada su pogledali niz ulicu, videli su svog komšiju sa sedmog sprata. Bio je bosonog i u sportskim pantalonama i majici.

Očevici su pozvali Hitnu pomoć i policiju. Lekari su brzi stigli, ali nisu mogli ništa da urade, prenosi life.ru.

Foto: rimecrime.ru Foto: rimecrime.ru

Komšije kažu da je u zatvoru proveo šest godina - 2015. godine ubica mu je napravio zasedu u blizini njegove kuće, kada je izašao na ulicu. Tada je upucan četiri puta, ali su lekari uspeli da ga spasu.

U stanu je živeo sa majkom, suprugom i detetom, koje ima nešto više od godinu dana. Policija još uvek ne isključuje da je motiv ubistva svađa između "kolega" lopova.

Foto: rf-smi.ru Foto: rf-smi.ru

Maksim je 2013. godine sa samo 23 godine dobio najviše zvanje u svetu lopova. Tada je služio kaznu u regionu Smolenska zbog pljačke. "Pristup" su mu napravili braća Krdava iz mafijaškog klana, koji su ubijeni u januaru 2013. godine u Moskvi.

U novembru 2013. godine pojavio se snimak na internetu, gde je on odbio da pokrade lopova. Od tada su njegova ovlašćenja dovedena u pitanje. U oktobru 2014. godine on izlazi slobodan, ali tvrdi da je video provokacija i da se on neće odreći svog statusa lopova.

Policija istražuje i njegove profesionalne aktivnosti. Prema operativnim podacima, on imao svoju grupu u Novoj Moskvi, sa kojom je nadgledao brojne kriminalne poslove.

Foto: rf-smi.ru Foto: rf-smi.ru

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA