Porodice preuzimaju tela stradalih u eksploziji u Kragujevcu, DNK analiza završena

Komemorativna sednica u Skupštini grada je zakazana za petak u 10 sati

  • 0

Porodice dvojice pirotehničara, Željka Nikolića (45) i Dejana Kovačevića (42), koji su poginuli u eksploziji koja se dogodila 28. Februara u Tehničko remontnom zavodu kod Kragujevca, preuzeće njihove posmrtne ostatke u 12 sati sutra sa Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu, gde je obavljena identifikacija na osnovu DNK analize.

Bili su najbolji drugovi, zaposlili se na isti dan, zajedno otišli i u smrt: Tragična sudbina pirotehničara iz Kragujevca (FOTO)

Tužna sudbina našeg Lazara: Rekao je ćerkici da će joj kupiti kroasane, čekala ga je 3 dana, a onda saznala istinu (FOTO)

Zbog smrti četvoro radnika, u Kragujevcu Dan žalosti

Ispovest preživelog radnika iz Medne: Eksplozija mi je paralisala celo telo, u sekundi sam pao i utrnuo

Komemorativna sednica u Skupštini grada je zakazana za petak, u 10 sati, a istog dana će na Varoškom groblju biti sahranjen Željko Nikolić, u 13 sati.

U subotu će na groblju Bozman biti sahranjen Dejan Kovačević.

Šta je uzrok eksplozije, koja je odnela četiri života i u kojoj je povreženo 25 radnika TRZ i vatrogasaca, znaće se tek nakon završetka istrage koju vodi Viši sud u Kragujevcu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA