≫ 

Radulović: Partijsko zapošljavanje košta Srbiju milijardu evra godišnje

Radulović je u gradskoj pešačkoj zoni, gde se obratio Vranjancima, rekao i da "Vučićevo partijsko zapošljavanje godišnje Srbiju košta milijardu evra"

  • 81

Predsednički kandidat pokreta Dosta je bilo (DJB), Saša Radulović, rekao je danas u Vranju da je njegov cilj pobeda nad aktuelnim premijerom Aleksandrom Vučićem, jer, kako je naveo, cenu njegove katastrofalne politike plaćaju građani.

Nove kvote za izbore: Beli 7 puta veći favorit od Radulovića! Evo koliko možete da zaradite

Radulović je u gradskoj pešačkoj zoni, gde se obratio Vranjancima, rekao i da "Vučićevo partijsko zapošljavanje godišnje Srbiju košta milijardu evra".

- Vučić je penzionerima oteo penzije ne zato da bi spasao državu od bankrota, nego da bi platio svoje partijsko zapošljavanje. Ako je jednom penzioneru uzeo 3.000 dinara mesečno, to je za ove dve godine koliko traje smanjenje penzija više od 1.000 evra. To je cena koju je svaki penzioner platio da bi se održala ova partijska mašinerija - kazao je Radulović.

On je rekao da na predstojećim predsedničkim izborima "i penzioneri i svi drugi građani Srbije imaju jednostavan izbor, da biraju između svoje zemlje i Vučićeve partijske države".

Baner, izbori 2017

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    15. mart 2017 | 20:47

    Rece Radulovic koji nijednu funkciju koja je obavljao nije vrsio na pravilan i zakonit nacin. Zbog toga ga narod ni ne voli.

  • Jelena

    15. mart 2017 | 20:42

    Ti naš koštaš više dok sediš u skupštinu i trabunjaš.

  • Tamara

    15. mart 2017 | 20:43

    Haha Radule Kradule o moralu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA