ŠOKANTNA VEST: Mala Medlin nije oteta, ipak je ubijena

Braun tvrdi da je Medlin najverovatnije poginula nesrećnim slučajem koji je kasnije "zataškan"

  • 1

Stručnjak za kriminalistiku Pat Braun analizirala je slučaj nestanka Medlin Meken i utvrdila da trogodišnja devojčica uopšte nije oteta.

Najnoviji prelomni detalji o nestanku male Medlin: Radnik odmarališta gde je devojčica oteta, prećutao ključni dokaz! (FOTO)

Autorka knjige "Profil nestanka Medlin Meken" napala je Skotland Jard zbog uništavanja istrage i "trošenja vremena i novca" na ovaj slučaj.

- Medlin je mrtva. Nema smisla trošiti sav taj novac jer ništa ne može oživeti to dete. Analiza slučaja navela me na zaključak da nema dokaza za otmicu. Otmica je vrlo neverovatno objašnjenje na temelju proteklog vremena, dokaza na mestu zločina i ama baš svakog drugog komadića pronađenih dokaza - izjavila je Braun.

Braun tvrdi da je Medlin najverovatnije poginula nesrećnim slučajem koji je kasnije "zataškan", prenosi News.com.au.

Foto: Profimedia/Ferrari Foto: Profimedia/Ferrari

- Dokazi podupiru teoriju da se dogodila nesreća zbog nemara ili čak drogiranja devojčice. Verujem da je telo skriveno u nekoj dalekoj pustoši i nikada ga nećemo pronaći - kaže ona.

Britansko Ministarstvo unutrašnjih poslova prošle je nedelje odobrilo još 97.000 evra za nastavak istrage slučaja.

- Postoje i druga deca iz Velike Britanije koja su nestala i na koju je taj novac trebao da se potroši, ali ne dobivaju ni sličnu pažnju - rekla je ona.

Kejt i Geri Meken uvek su poricali da su na bilo koji način povezani sa detetovim nestankom, pa su se zakleli da "nikada neće odustati" od nade da će pronaći svoju ćerku.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA