Ubijenoj ženi pretio i ranije, prislanjao joj pištolj na čelo dok je dojila bebu!

Dejan Belčić, koji je pre tri dana ubio bivšu suprugu i njenog muža, zbog ranijih pretnji i pokušaja ubistva Radmile Bačunić imao sudsku zabranu prilaska

  • 4

Dejan Belčić (35) nije smeo da, sudskim rešenjem, prilazi Radmili Bačunić (27), koju je u utorak oko 22 sata zajedno sa Zoranom Adamovićem (39) ubio hicima iz lovačke puške, saznaje Telegraf.

Belčiću je zabrana prilaska izrečena nakon što je, sredinom 2010. godine, nožem na ulici pokušao da ubije Radmilu. Tada ga je policija sprečila u tome i podnela prijavu zbog nasilja u porodici. Nedugo potom, sud je Belčiću izrekao meru zabrane prilaska Bačunićevoj. Međutim, on je nastavio da joj preti i da je proganja, a sve se okončalo tragično pre dva dana.

Radmila Bačunić je od Belčića, sa kojim je živela nevenčano u borskom selu Zlot, pobegla nakon što joj on pretio da će je ubiti pištoljem. To se desilo neposredno nakon što se Radmila po drugi put porodila. Belčić je tada, dok je Radmila dojila bebu, prišao i u nju uperio pištolj. Nakon toga, repetirao je oružje i prislonio joj ga na slepoočnicu, zapretivši da će je ubiti ako ga bude varala.

Radmila Bačunić i Zoran Adamović sahranjeni su danas na groblju u Brestovcu, odnosno Gornjanu.

(G.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    28. jun 2012 | 14:30

    @realan ... koja si ti b.da.a, da li si ti uopste svestan sta si napisao. Pijandura je ubila zenu, majku dvoje male dece i to u njihovom prisustvu. Po tebi bi trebalo da mu se dodeli orden. Zbog takvih kao sto si ti ovaj svet i propada, pitao bih te sta bi pricao da je neko to uradio tvojoj sestri ili nekom bliskom. Admonistratori sajta bi trebalo da blokiraju ovako kretenske komentare.

  • speedy

    28. jun 2012 | 17:56

    ubistvo se ne moze opravdati,mada verujem da ga je muka na ovo naterala.

  • Realan

    28. jun 2012 | 16:04

    Neznam sto me smatras budalom covek je morao da se napije da bi uradio tako nesto. On je nju voleo i ima dvoje male dece snjom.A ona umesto da postuje tu ljubav i da cuva taj brak , ona se preudala i uzela mu oba deteta k.... mislim bolje cuti ako nisi bio u takvoj situaciji..... Nije trebalo to da se desi pred decu jer ce deca celi zivot imaju traumu i da znaju sta im je njihov otac ucinio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA