Svi detalji jezive nesreće i kojoj je poginuo Branislav (19): Dozivali su ga, ali on se nije javljao

Za Branislava u rodnom Đurđevu kažu da je bio divan, lepo vaspitan i vredan mladić

  • 2

Još se ne zna uzrok nesreće u novosadskoj firmi u kojoj je nastradao radnik. Branislav Kisić (19) nađen je na krovu kotlarnice bez vidljivih povreda. Po telu je bilo piljevine, koja ga je zasula kada je otvorio vrata.

"Veliko srce ga je odvelo u smrt": Mladić iz Novog Sada stradao na prvom poslu kojem se mnogo radovao

TUGA: Ovo je mladić (19) koji je nastradao u stravičnom požaru u Novom Sadu (FOTO)

Tragedija u Novom Sadu: U požaru poginuo mladić, ima i povređenih

- U trenutku kada se dogodila nesreća, Branislav je bio sam. Petnaestak minuta pre tragedije otišao je u lakirnicu, a zatim u kotlarnicu, radio je oko peći. Kako se nesreća dogodila, tek treba da se utvrdi istragom. U firmi se pridržavamo svih mera zaštite i njegovo radno mesto nije bilo sa povećanim rizikom - rekao je Boža Janković, direktor firme "Enterijer Janković" u čijim prostorijama je izbio požar.

Vatrogasci i hitna pomoć su brzo stigli, ali nesrećnom mladiću, nažalost, nije bilo spasa.

- Zbog požara, kotlarnicu je brzo ispunio dim, a niko od zaposlenih nije znao gde je Branislav. Dozivali su ga, čak su pozivali i njegov broj mobilnog, ali se on nije javljao - kažu u firmi "Enterijer Janković".

Tražili su ga, kako kažu, i van fabričkog kruga, misleći da je možda u strahu od vatre izašao, ali ga ni tamo nije bilo.

U rodnom Đurđevu, o tragično nastradalom devetnaestogodišnjaku i njegovoj porodici svi imaju samo reči hvale. Za Branislava kažu da je bio divan, lepo vaspitan i vredan mladić.

- Bio je jako vezan za sestru bliznakinju Zoranu, koja završava višu školu u Zrenjaninu. U sredu je nameravao da je vodi u Zrenjanin i da joj nešto kupi, ali su to odgodili za četvrtak. I eto, dogodila se ova strašna nesreća - priča potresena poznanica porodice Kisić.

Tragično nastradali Branislav Kisić danas će biti sahranjen u rodnom Đurđevu. Na večni počinak biće ispraćen u 13 časova na mesnom groblju.

U Institutu za plućne bolesti ukazana je lekarska pomoć dvojici radnika starosti 33 i 46 godina.

Oni su se nagutali dima, zbog čega su u sredu uveče kolima Hitne pomoći prevezeni u ovu zdravstvenu ustanovu. Njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca

    17. mart 2017 | 11:42

    Zalosno. R.I.P.

  • Nika

    17. mart 2017 | 13:04

    Sta reci za gazdu. Tu ljudi se povredjuju i stradaju a nema mesta radnih sa povecanim rizikom. Sve inspekcije da pod hitno pregledaju masine i fabriku i da vide kakva je zastita na radu. Saucesce porodici i tuga do neba za mladim andjelom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA