≫ 

U Južnoj Koreji poludeli za ćevapima i pljeskavicama!

Tamo se slušaju ovdašnje radio-stanice

  • 15

Grupa Beograđana otvorila je jedini restoran srpskih specijaliteta u dalekoj Južnoj Koreji u Seulu.

Ova devojčica je budući predsednik svih nas: Prekinula je tatin ozbiljni intervju i pokrenula neviđenu buru u svetu (FOTO) (VIDEO)

Restoran nije mogao da ponese drugačiji naziv do "Beograd", a na meniju se nalaze domaći specijaliteti: pljeskavice, ćevapi, šopska salata, pečene paprike, kajmak, ajvar, slanina, umešeni hleb i pivo!

- Stalno se trudimo da promovišemo našu zemlju, da je predstavimo Korejcima kroz hranu, muziku i naš jezik, kao i da ih pozovemo da nas posete i nauče nešto o ovom delu sveta - ispričao je za Novosti Novak Mandić (32), vlasnik restorana "Beograd" .

Kako je dodao, u ovom objektu koji se smtra svojevrsnom ambasadom Srbije u Južnoj Koreji, nalaze se fotografije i slike srpske prestonice, mapu države, knjige i brošure o njoj.

Takođe se i slušaju ovdašnje radio-stanice.

Deo kulinasrke ekipe čine i Korejci, dok je sastav konobara internacionalan, a gosti priznaju da najviše vole domaći hleb - koji im je potpuna nepoznanica.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA