Užas kod Velike Plane! Ujak se skinuo, pa sestričini (10) rekao: Da li znaš šta sad sledi? Hoću da ti napravim dete

Kobnog dana ujak je došao u posetu kod svoje starije sestre a sestričinu je namamio pod izgovorom da se igra s njegovim psom Medom

  • 12

Meštani sela kod Velike Plane su u šoku zbog hapšenja Z. A. (33), koji se je osumnjičen da je u petak pokušao da siluje sestričinu (10) kako bi mu rodila dete.

Šta smemo da uradimo, a da bude po zakonu, kad čujemo da komšija udara ženu ili decu?

ZNAK ZA UZBUNU: Žene otkrivaju signale koji pokazuju da ste sa osobom koja će vas zlostavljati

Međutim, prestrašena devojčica je pokušala da pobegne od ujaka-manijaka i sve prijavi svojoj majci i baki, koje su odmah pozvale policiju i uhapsila manijaka.

Kobnog dana ujak je došao u posetu kod svoje starije sestre a sestričinu je namamio pod izgovorom da se igra s njegovim psom Medom.

Foto: Profimedia/ Alamy Foto: Profimedia/ Alamy

- Uveo ju je u kuću, skinuo se i rekao joj: “Da li znaš šta sad sledi?”. Devojčica ga je molila da je ostavi na miru, a onda mu rekla da kod sebe ima mobilni i da će u pomoć pozvati policiju. Zatim je iskoristila trenutak njegove zbunjenosti i pobegla. Plačući je odmah sve rekla šokiranoj majci i baki - priča izvor "Alo!".

Devojčicina majka koja je još uvek u šoku i strahu, objasnila je šta se tog kobnog dana dešavalo.

- Tačno je je moj rođeni brat, o kome sam vodila ručuna, kuvala mu, prala ga, hteo da mi siluje mlađu ćerku! Sve to mi je priznao kroz osmeh, tvrdeći da je s njom hteo da zasnuje porodicu. On je bolestan i za njega u životu više ne želim da čujem. Mrtav je za mene i nadam se da skoro iz zatvora neće izaći, zbog moje a i druge dece - kroz suze priča devojčicina majka

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

- Došlo mi je da ga ubijem, ali sam se sabrala i otišla kući. Ubrzo je došao za mnom, i pokušao da kaže kako je hteo da ima porodicu. Kada su ga videle moje ćerke, a starija je zgrabila nož iz straha.

- Moja svekrva ga je upitala da li je svestan svojoh posupaka, na šta je on kroz osmeh rekao da u tome nema ništa loše i da se tako prave deca - kaže šokirana majka devojčice.

Majka devojčice navodi da je ubrzo stigla policija koja je njenom bratu stavila lisice na ruke.

- On je i policajcima sve priznao. On mi je brat, ali je bolestan - ispričala je majka desetogodišnje devojčice.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    19. mart 2017 | 16:55

    Ja bi njega odma po kratkom postupku ne da mu sudi sudija ja bi mu presudila monostrum psihopata jadna devojcicadusa mala zar je doslo vreme da u brata nemas poverenje majko moja sta se zbiva sa nasim narodom cast izuzetcima strasno

  • karla13

    19. mart 2017 | 17:17

    Pa ako je bolesnan, sto iz izjave sestre shvatam znaju da jeste, zasto nije lecen? Hospitalizovan. Zasto se ceka da dodje se do ovako traumatic ih dogadjaja po dete?

  • Ana

    19. mart 2017 | 16:59

    Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA