≫ 

Dao 43 miliona za kauciju: Misteriozni prebogati srpski biznismen spasao Trampa od zatvora tokom devedesetih

Srpska diplomatija treba da zna u našoj zemlji postoji čovek koji Trampa dobija na jedan poziv i koji može da bude od velike koristi za saradnju Srbije i SAD-a

  • 13

Naš biznismen (71), koji je godinama radio u Arfici u kojoj se obogatio, sada živi u Beogradu i veliki je prijatelj Donalda Trampa.

SNIMAK ATENTATA NA SRPSKOG BIZNISMENA: Parkirao se i izašao iz auta, a onda je uleteo NAPADAČ! (VIDEO)

Ekonomista Branko Dragaš tvrdi da je taj misterizoni čovek njegov veliki prijatelj i da je devedesetih spasao Trampa od zatvora tako što mu je platio kauciju.

- To je moj drugar i jedan veoma uspešan čovek. Trampu se našao kada je bio u velikoj nevolji, tačije, kada je mogao da završi u zatvoru zbog neplaćenog poreza. Kaucija je bila 43 miliona dolara, a ovaj Srbin mu se našao i pomogao mu. Tramp mu to nikad nije zaboravio - tvrdi Dragaš za Srpski Telegraf.

Dodaje da njegovo ime neće otkriti, piše Srpski telegraf.

- Ako hoće, on će se sam predstaviti javnosti. Ja sam ovo ispričao jer želim da srpska diplomatija zna da u našoj zemlji postoji čovek koji Trampa dobija na jedan poziv i koji može da bude od velike koristi za saradnju Srbije i SAD - priča Dragaš.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Dnevne novine Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagondzija

    19. mart 2017 | 22:13

    Pa sta ceka nek ga odma okrene da se spasimo od koje kakve bagre

  • Radojica

    19. mart 2017 | 22:42

    Pa i da je istina,pameta o tome ćuti.Sad sve i da je tako ,Tramp i da hoće ,ne želi da pokaže da ga je iko zadužio i da mora da mu to vrati.

  • para vrti gde burgija nece

    19. mart 2017 | 22:18

    Sta sve ljudi rade za pare !!1 :(:(:(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA