Upišimo 254 i pošaljimo SMS na 3030: Pomozimo Snežani da pobedi opaku bolest!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Snežanu Puhalo (23)

  • 2

Snežana je do decembra prošle godine bila uspešan student redovne nastave. Nasmejana, sa teškom životnom pričom, hrabro je koračala kroz život.

 

Mila Panić ima samo 5 godina. To su sitne godine, a bori se sa opakom bolešću kao odrasla. Ipak, treba joj mala pomoć (FOTO)

 

Naša košarkašica se bori za život: Jelena ima tumor na mozgu, u ovoj utakmici mora da pobedi (FOTO)

 

Ali, tog decembra posetila je lekare zbog nesvestice i jakih bolova u stomaku. Tom prilikom je konstantovano da ima Vilsonovu bolest zbog koje je zadobila cirozu jetre.

 

Njena bolest je u zadnjem stadijumu i jedini način da se nastavi život ove mlade devojke je transplantacija jetre, ali ne od živog donora, što dodatno otežava lečenje.

 

Uprkos tome što se suočava sa ozbiljnim problemom, Snežana je pozitivna, jake volje, snažnog duha i ima ogromnu želju za ozdravljenjem, kako bi mogla da nastavi normalan život.

 

Zbog teške finansijske situacije u kojoj se njena porodica nalazi, neophodna joj je naša pomoć da ode na transplantaciju u Italiju.

 

Pomozimo Snežani! Upišimo 254 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i uplatom na linku e-doniraj.

 

Da Snežana pobedi opaku bolest! Budimo humani!

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    20. mart 2017 | 16:26

    Kada budu sledeci put pisali o tebi, bices nasmejana na slici, zdrava, a ja cu biti ponosna sto sam makar jednim delom doprinela da se tvoje lice ozari osmehom. Srecno.

  • vrangel71

    29. mart 2017 | 19:17

    Nek te Bog sacuva lepa devojko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA