≫ 

Incident na letu Air Serbia: Četvoro putnika divljalo u avionu, uhapšeni odmah po sletanju!

Tokom leta četvoro privedenih su non-stop sedali i ustajali, premeštali se sa mesta na mesto, a druga četiri mlađa putnika iz aviona su praktično služila kao obezbeđenje i sprečavali ih da šetaju po avionu

  • 39

Četvoro putnika aviona "Air Serbia" koji je jutros iz Beograda poleteo ka Londonu, za koje se pretpostavlja da su britanski državljani pakistanskog porekla, privedeni su po sletanju na londonski aerodrom "Hitrou" zbog uznemiravanja putnika i potencijalnog ugrožavanja bezbednosti.

Evo kako će Trampova zabrana ulaska muslimanima u SAD uticati na "Air Serbiu"

Članovi posade i putnici, među kojima je bila i novinarka Bete, prvo su osetili dim cigareta. Tri mlađa muškarca i žena su i posle više upozorenja putnika, nastavili da puše.

Situacija tokom dvočasovnog leta bila je napeta, dolazilo je i do svađe sa putnicima, a privedena putnica je ostale putnike optuživala za rasizam.

Tokom leta četvoro privedenih su non-stop sedali i ustajali, premeštali se sa mesta na mesto, a druga četiri mlađa putnika iz aviona su praktično služila kao obezbeđenje i sprečavali ih da šetaju po avionu.

Jedna od stjuardesa otela je paklu cigareta i upaljač jednom od privedenih, oduzela pasoš i izdala pisano upozorenje, a u jednom trenutku zapretila je i da će avion prinudno sleteti.

Kada je avion konačno sleteo u London svi putnici su zamoljeni da ostanu na svojim sedištima i tada je ušla policija, uhapsila četvoro putnika, a od onih putnika u zadnjim radovima koji su im bili najbliži uzeti su iskazi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DeBeli

    20. mart 2017 | 15:02

    Ja se samo izvinjavam...jedno "glupo" pitanje...kakvo je to obezbedjenje na aerodromu kad su ovi uspeli da unesu UPALJAC u avion?!?!?!?!?!??!?!?!

  • skandinavia

    20. mart 2017 | 15:24

    Kazniti obezbedjenje u Bg... Nisu smeli da udju sa upaljacem u avion!!!

  • Blandy

    20. mart 2017 | 15:28

    Koju kontrolu su oni prosli kad su uneli upaljac u avion?Meni su na JFK uzeli Zippo izvadili mehanizam i vratili mi oklop.Znaci zapaljive stvari nemogu u prostor za putnike,moze samo u prtljag koji ide dole u trup aviona i nisu dostupni nikome da moze da ih zloupotrebi.Greska osoblja na aerodromu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA