Skandal u Banjaluci: Polugolu koleginicu masirao na radnom mestu, na fotografiji se vide njene noge i zadnjica

Fotografije su napravili zaposleni UIO BiH u Banjaluci tokom radnog vremena krajem prošle sedmice

  • 9

Upravu za indirektno oporezivanje (UIO) BiH poslednjih dana potresa pravi skandal, a među zaposlenima Centralne kancelarije ove institucije u Banjaluci, kruže fotografije polugole radnice koju usred radnog vremena masira kolega.

Kao beba u materici: Japanci su poludeli za ovim neverovatnim trendom!

Naime, na fotografiji, a koja je u posedu portala "Faktor", vide se gole noge i zadnjica žene koja leži na stolu u jednoj od kancelarija.

Fotografije su napravili zaposleni UIO BiH u Banjaluci tokom radnog vremena krajem prošle sedmice. Neki od njih ispričali su da ovo čak nije prvi put da zatiču ovakve scene.

- Ovo što se dešava je vrhunac bahatosti i besramnosti, koji ne dolikuju bilo kojem radnom mestu, a posebno ne jednoj instituciji na državnom nivou. Ovde ima puno vrednih i poštenih ljudi, a zbog ovakvih osoba, cela institucija dobija negativan imidž. To što se dešava je skandalozno – ispričala je za Faktor sagovornica koja nije želela da joj otkriju identitet.

Uprava za indirektno oporezivanje BiH jedna je od retkih institucija, bilo na entitetskom ili na državnom nivou, koja ističe važnost poštovanja kodeksa ponašanja svojih zaspolenih, te na svojoj internet stranici imaju i posebnu rubriku o ovoj tematici. Ističe se da su još 2006. godine propisali kodeks ponašanja na bazi nekoliko međunarodnih preporuka i deklaracija.

- Kao osnovna načela ponašanja službenika UIO promovišu se poštenje, profesionalnost, dostojanstvo, nepristrasnost i pažnja. Visoki etički i profesionalni standardi, dobri uslovi rada, motivacija i obučenost osnovni su preduslovi efikasnom ubiranju prihoda. Svi ovi elementi čine celinu na kojoj se gradi dignitet institucije - podvukli su u UIO BiH.

Spornu fotografiju pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbIN

    20. mart 2017 | 17:12

    Ovo se u mom selu kaze sex

  • Zoki

    21. mart 2017 | 09:20

    Damama treba pomoc uvijek kad zatraze pomoc.

  • Mirko&Slavko.

    20. mart 2017 | 21:01

    Ма то их нека љубоморна баба пријавила,што није њу "масирао".Опуштање на послу је препоручљиво,јер се има бољи учинак.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA