Dečak (4) se obesio u kabini dok su njegovi roditelji bili u radnji. Kada su ušli unutra, zatekli su scenu iz najgoreg košmara! (FOTO)

Mladi život ugasio se pukom slučajnošću...

  • 3

Četvorogodišnji dečak preminuo je u Minesoti nakon što se slučajno obesio u svlačionici gde se proba garderoba u prodavnici.

Prelepu plavušu bolelo grlo, mislila je da je obična upala. Pala je u komu, a kada se probudila, PRSTI SU JOJ OTPALI! (FOTO)

Rju Pena je bio sa bio sa svojom porodicom u "Again Thrift & More" prodavnici u Mankatu u subotu, kada se slučajno okliznuo u svlačionici jer mu se kanap od kapuljače zakačio za vešalicu koja je bila pričvršćena na zidu.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Odmah je hitna pomoć stigla na lice mesta, ali dečak je u bolnici proglašem mrtvim. Policija je nakon istrage povodom ovog slučaja ustanovila da nema osnova da pokreće nikakve tužbe povodom smrti dečaka.

Njegova majka pored Rjua ima još dvoje dece i svi su trenutno živeli kod njenih rođaka u Sent Džejmsu. Ona radi kao prodavac polovnih automobila.

Foto: GoFundMe Foto: GoFundMe

Fotografije malog veselog Rjua brzo su se proširile internetom a njegova porodica je već sakupila preko 3.000 evra za njegovu sahranu, piše Dejli mejl.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA