≫ 

Kamiondžija ubio Jelenu Marjanović? Zoran se nada hapšenju za desetak dana

Sumnja se da iza zločina stoji serijski ubica

  • 85
Jelena Jeca Krsmanović Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović koja je potresla javnost preuzeo je Interpol, a sumnja se da iza zločina stoji kamiondžija koji je na identičan način usmrtio još najmanje dve devojke u inostranstvu.

Marjanovići odbili ponudu da snime rijaliti, a nuđena im GOMILA para?

Ćerka Jelene Marjanović prvi put na majčinom grobu: Poljubila ploču i rekla, "mama, srećan ti 8. mart"

Policija je dobila molbu od kolega iz Nemačke i Austrije sa zahtevom da im se dostavi celokupna dokumentacija u vezi s ubistvom Marjanovićeve, čije je telo 3.aprila 2016. pronađeno u kanalu u Borči, saznaje "Srpski telegraf".

- Inspektori kriminalističkih policija dve zemlje sumnjaju da je reč o serijskom ubici, koji je na gotovo isti način likvidirao jednu devojku u Nemačkoj i jednu u Austriji. Postoje neoborivi dokazi da iza tih zločina stoji vozač kamiona koji je prevozio robu od Turske preko Srbije u Austriju i Nemačku - rekao je izvor "Srpskog telegrafa".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema njegovim rečima, žrtve kamiondžije nastradale su dok su trčale pored reke, isto kao i Jelena Marjanović. 

- Džogirale su i obe su usmrćene s više udaraca po glavi alatom ili kamenom. Lobanje su im bile smrskane, a lice unakaženo. Ti slučajevi dosta podsećaju na ubistvo pevačice. I ona je trčala, a usmrćena je udarcima po glavi. Interesantno je i to da postoji mogućnost da je u trenutku nestanka i likvidacije Jelene Marjanović ovaj kamiondžija prošao kroz Srbiju - dodaje izvor.

Zbog ozbiljnosti slučaja i sličnosti zločina u tri zemlje, u istragu se uključio i Interpol. 

- Nemačkoj i Austrijskoj policiji biće dostavljene fotografije i celokupan dosije u vezi s likvidacijom mlade pevačice "Granda". Ne isključuje se nijedna mogućnost , pa čak ni ta da iza zločina u Srbiji stoji upravo kamiondžija. Strane policije obaviće sva neophodna istraživanja i veštačenja kako bi se utvrdilo da li je Jelenu ubio serijski ubica. Srpski inspektori su u svakodnevnom kontaktu s Interpolom, sarađuju i razmenjuju informacije da se zločin rasvetli - zaključuje izvor.

Zoran Marjanović, suprug zverski ubijene Jelene, uveren je da će policija uhapsiti ubicu njegove žene pre godišnjice zločina 2. aprila. On kaže da ima puno poverenje u rad policije i dodaje da ga raduje informacija da se istraga bliži kraju.

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731 Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

- Iskreno, zvaničnih informacija iz policije nemam, niko me ne zove niti mi saopštava u kom pravcu ide istraga. Međutim, nezvanično se svašta priča, a do mene je nedavno doprla informacija da je hapšenje ubice pitanje dana i da policija ima skoro sve potrebne dokaze da bi ga privela pravdi - rekao je Zoran za "Informer".

Pre njegovim rečima, iako se obruč oko ubice steže, nema nikakvih naznaka ko bi to mogao da bude. 

- Ta informacija se u policiji čuva u najstrožijoj tajnosti. Očigledno je da ljudi ozbiljno rade svoj posao i zato mi ne pada na pamet da se mešam u njihov rad i da u medijima licitiram ko bi mogao da bude Jelenin ubica. Znam da policija zna ko je to i da im nedostaje još malo do formalnog dokaza i hapšenja. Moja intimna želja je da zločinca privedu pre godišnjice ubistva 2. aprila - dodao je Zoran.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Srpski telegraf/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jjj

    22. mart 2017 | 08:40

    Pricam ti pricu...pred izbore... Dokle, bre, ljudi, vise lazi? Stvarno nema vise smisla. Preteraste!

  • hund

    22. mart 2017 | 08:17

    aha, pa je kamiondzija tim "poslom" zabasao bas u Borcu posto je imao informaciju da tamo zenske trce pored kanala, a od Turske do Nemacke nigde nije bilo povoljne lokacije da neku mlatne i, naravno, da je NE siluje...Odavno ne pratim ovaj "igrokaz" sa laganjem i plakanjem, all i moradoh ovo napisati usput se sve krsteci i levom i desnom...

  • Nenad

    22. mart 2017 | 08:23

    Opet hapsenje pred izbore. Boze oprosti, ostavite jadnu zenu da pociva u miru. Ili ce se neko naci da za odredjenu sumu novca prizna zlocin koji nije uradio i lezi robiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA