Doneta odluka da li SBB sme da kupi 100 odsto IKOM-a

Kompanija SBB će ispuniti sve zahteve komisije, a integracija mreže biće realizovana tokom 2017. godine

  • 2

Komisija za zaštitu konkurencije odobrila je kompaniji SBB kupovinu 100-procentnog udela u kompaniji IKOM.

SBB KUPIO IKOM: Beograd će postati digitalni centar u Jugoistočnoj Evropi

Komisija je odobrila preuzimanje na osnovu prijave podnete u septembru prošle godine, a zatvaranje transakcije se očekuje do kraja aprila, navodi se u saopštenju SBB-a.

Kompanija SBB će, kako je saopšteno, ispuniti sve zahteve komisije, a integracija mreže biće realizovana tokom 2017. godine.

- Idemo u korak sa trendovima na svetskom tržištu telekomunikacija, a jedan od njih je i ukrupnjavanje operatora radi pružanja kvalitetnije usluge. Povezanost u regionu i ulaganja United Grupe svim korisnicima IKOM-a će omogućiti još bolje korisničko iskustvo - izjavila je direktor korporativnih komunikacija kompanije SBB Jovana Lukić.

Svi korisnici će, kako se dodaje u saopštenju, blagovremeno biti obavešteni o daljem toku ovog procesa, a SBB će preuzimanjem kablovskog operatora IKOM njegovim korisnicima obezbediti pristup savremenim servisima koje ima u svojoj ponudi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Normalan

    22. mart 2017 | 16:27

    Dozvoljavate pobedu u neokortičkom ratovanju gde stranci stavljaju šapu na naše telekomunikacije i privatnost gradjana. Ne razmisljate ili ste dobro placeni da prodate drzavu

  • ja...

    23. mart 2017 | 13:47

    Najgora firma, rade kako im se prohte bez postovanja korisnika njihovih usluga. Prikljucuje i svoje prijatelje na mrezi onih koji vec placaju njihove usluge, samo kada im uspe. Bezorbrazluk i bahatost. Osim toga kablove koje oni stavljaju u vazduhu i po krovovima bi trebali biti ukopani u zemlju zbog cestica koje se sire i ugrozavaju zdravlje ljudima. Uzas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA