≫ 

Jeremić u Somboru: Grad u kojem umire kultura

Ovo je grad Konjevića, ovo je grad sa jednim od najpoznatijih teatara u našoj zemlji, koji je i dan danas itekako cenjen, ali ovo je opština u kojoj umire kultura. Ovo je opština u kojoj je zatvoreno 11 seoskih biblioteka - rekao je Jeremić

  • 75

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić posetio je danas Zapadnobački okrug, te u razgovoru sa građanima u Somboru, gradu u kojem, kako je rekao, umire kultura. On je rekao da se na ovimn izborima ne bori za glasove, već za normalnu i kulturnu Srbiju.

Počelo štampanje glasačkih listića za izbore 2. aprila (FOTO)

ŠTA NIKAKO NE SMETE DA NAPIŠETE NA GLASAČKOM LISTIĆU: Samo ovako će vaš glas biti VAŽEĆI

- Ovo je kraj sa izuzetno dugom kulturnom, istorijskom, ali i privrednom tradicijom. Ovo je grad Konjevića, ovo je grad sa jednim od najpoznatijih teatara u našoj zemlji, koji je i dan danas itekako cenjen, ali ovo je opština u kojoj umire kultura. Ovo je opština u kojoj je zatvoreno 11 seoskih biblioteka - rekao je Jeremić, navedeno je u saopštenju.

Foto: Promo Foto: Promo

On je istakao da ne zna šta o činjenici da se u Somboru gasi kultura imaju da se kažu oni koji se, kaže, usuđuju da snimaju spotove u bibliotekama i koji u biblioteke ulaze samo da bi snimali spotove.

Jeremić je posetio udruženje žena etno kuće „Majčino srce“ u selu Lalić, razgovarao sa meštanima Ratkova, a posetu završio u Somboru, razgovorom sa građanima i šetnjom centrom ovog grada.

Baneri, Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA