Baš srećan dan dobitnicima "Uzmi račun i pobedi": Danas svečano uručenje vrednih nagrada

Danas ćemo videti koga je usrećila aktuelna velika nagradna igra Uzmi račun i pobedi

  • 1

Svečano uručenje nagradnih putovanja u Njujork, Pariz i Grčku dobitnicima nagradne igre Uzmi račun i pobedi, biće organizovano danas.

Stan u Beogradu otišao u prave ruke: Zorica Spasić poverovala da je istina tek kad joj je zazvonio telefon (FOTO)

Nagradno putovanje u Njujork za dve osobe, koje će trajati pet dana i imati obezbeđene avionske karte, te polisu putnog osiguranja, dobila je Katarina Cicka iz Kovačice.

Putovanje u Pariz na četiri dana za dve osobe, takođe sa avionskim prevozom, polisom putnog osiguranja, ali i kartama za jedan meč Rolan Garosa osvojila je Savka Jonev iz Beograda.

Za Grčku su nagradnom igrom obezbeđena dva desetodnevna putovanja, sa obezbeđenim autobuskim prevozom i polisom putnog osiguranja, a osvojili su ih Milica Stojkov iz Aleksandrova i Ratko Ranitovac iz Kraljeva.

Osim ovih putovanja, u nagradnoj igri do sada su osvojena i putovanja u srpska odmaralištima na Staroj Planini i Zlatiboru.

Osvojen je i dvosoban stan u beogradskom naselju Voždovac, 12 automobila marke Fiat 500L te još 14 nagrada poput veš mašina, televizora i tableta, a imena dobitnika se mogu naći na sajtu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Prilikom današnje dodele, pripadnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, NALED-a i Fly Fly Travel-a uručiće vaučere za putovanja.

Događaju će prisustvovati i predstavnici kompanije Dunav osiguranje koji su donirali polise putnog osiguranja i Mastercard koji je obezbedio karte za Rolan Garos.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA