≫ 

Saša Janković i Vojislav Šešelj održali predizborne skupove (FOTO)

- Moj posao će biti da zaustavim ono što treba da se zaustavi i da pohvalim ono što je za pohvalu - rekao je Janković

Predsednički kandidati Saša Janković i Vojislav Šešelj danas su u Novom Sadu i Beogradu održali predizborne skupove.

VUČIĆ: Smeta im što ću se sresti s Putinom, jer su ga manje puta videli na slici, nego ja uživo!

Obraćajući se prisutnima Janković je poručio da nema pravo da odustane i dodao da će ga ljudi retko videti nasmejanog jer, kako kaže, shvata kakvu odgovornost ima.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Znam jedno, neću vas izneveriti, nastaviću da budem jedan ispred vas. Ne osećam se hrabrim, igrom slučaja reflektori su uprti u mene, a mogli su biti upriti u bilo koga u vas. Samo ću raditi svoj posao, a moj posao će biti da zaustavim ono što treba da se zaustavi i da pohvalim ono što je za pohvalu - rekao je Janković.

Na skupu su govorili i Srbijanka Turajlić, reditelj Kokan Mladenović, košarkaški trener Dušan Ivković, glumac Sergej Trifunović i akademik Dušan Teodorović.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Po okončanju skupa okupljeni Novosađani su zajedno sa Jankovićem prošetali centralnim gradskim ulicama, a skupu su prisustvovali i članovi rukovodstva Demokratske stranke na čelu s predsednikom Draganom Šutanovcem.

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj poručio je danas da bi, kao predsednik Republike, bio najbolji kontrolor rada srpske vlade.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- I Kurta i Murta je spreman da uzjaši nad Srbijom i opet narodu pokušavaju da otruju i dušu i pamet, da ga obmanu lažnim obećanjima. Jedna od njih iam 70 obećanja na spisku, drugi nešto manje, a i ovaj koji trenutno drži svu vlast u svojim rukama prepun je hvale za svoj rad, a narod ne oseća nikakve posledice toga - kazao je Šešelj.

On je napao Vuka Jeremića, rekavši da je „unuk Hamdije Pozderca sa kojim ima porodičnu raspravu“, za Sašu Jankovića je rekao da je zaslužio da ide u zatvor zbog mladića ubijenog u njegovom stanu, makar da je ubistvo iz nehata, Preletačević je, kaže, mladić duhovit, ali da nije za politiku, Saša Radulović, tvrdi, ne može da dobije ni jedan odsto glasova, a Boško Obradović je "Ljotićevac".

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Na kraju miting, na kojem je jedini govornik bio Šešelj, radikali su krenuli u "marš" ulicama centra Beograda.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žak

    25. mart 2017 | 17:54

    Šeselj samo koristi cetnistvo.Niti je on monarhist,niti je vojvoda.Strasno je sto se toliko manipulise.Da li bi ijedan castan ravnogorski oficir primio jednog Seselja udbasa u svoje redove.

  • jeca

    25. mart 2017 | 21:37

    U nedelju će se znati ko je omiljen i pravi kandidat.Brže,jaće,bolje.

  • Dona

    25. mart 2017 | 21:01

    Neka se slade jos malo do izbora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA