STRPLJENJE: Sat vremena čekanja na granicama

Na graničnim prelazima sa Hrvatskom, Mađarskom i Makedonijom između 45 i 60 minuta, na mnogim važnim saobraćajnicama radovi u toku, pa su mogući zastoji

  • 0

Auto-moto savez Srbije saopštio je da su zadržavanja na graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom i Makedonijom od 45 do 60 minuta. Takođe, saobraćaj na mnogim važnim putnim pravcima danas će biti pojačan zbog radova.

Za sve oni koji se upute prema Crnoj Gori važna je informacija da se radi na sanaciji dva nadvožnjaka na magistralnom putu kod Gornjeg Milanovca, zbog čega se vozila preusmerevaju kroz sam grad, a mogući su kraći zastoji. AMSS napominje da će ti radovi biti aktuelni u naredna dva meseca.

Zbog radova na rehabilitaciji mosta Gazela saobraćaj će biti potpuno obustavljen u oba smera od večeras u 22 sata do 10 časova ujutru, zbog čega će tranzitni saobraćaj tokom tih 12 sati biti preusmerevan na obilaznicu oko Beograda od Bubanj potoka do Dobanovačke, odnosno Batajničke petlje i obrnuto.

Do 2. jula biće aktuelni i radovi na priključku nove petlje Kovilj, zbog čega je onemogućeno isključenje sa auto-puta iz pravca Novog Sada za Kovilj, kao i uključenje iz Kovilja na auto-put za Beograd.

Isključenje iz pravca Beograda prema Kovilju je u funkciji. Prema podacima operativnog centra MUP, na putevima u Srbiji prethodnog dana je evidenitirana 121 saobraćajna negzoda, u kojoj je 74 lica povređeno, a dve osobe su izgubile život.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA