Lukašenkov naslednik: Kolja (8) već nosi zlatni pištolj (FOTO)

Beloruski predsednik Lukašenko sina oblači u ista odela kao i sebe. Vodi ga u diplomatske posete, a dečaku često generali salutiraju na paradama

  • 1

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko je očito za svog naslednika izabrao osmogodišnjeg vanbračnog sina Nikolaja, koji sa sobom nosi čak i pištolj. Navodno, reč je o zlatnom pištolju, koji mu je poklonio ruski predsednik Dmitrij Medvedev.

Mali Kolja, kako ga zovu od milja, oca prati na diplomatskim putovanjima, oblači se kao i on, a često mu salutiraju i generali na vojnim paradama.

Poslednji izlet oca i sina bio je ove nedelje, i to u Venecuelu. Očev prijatelj Hugo Čavez obojicu je srdačno dočekao, a dečaka je čak i nagovarao da održi govor, no Kolja je to odbio.

Lukašenko ima tri sina. Najstariji sin Viktor (37) visoki je funkcioner obaveštajne službe, a sin Dmitrij (32) predstavnik Beloruskog olimpijskog odbora. Lukašenko njih dvojicu ima iz braka sa Galinom, a Kolju mu je rodila njegova lična doktorka Irina. Ona danas radi u klinici u Minsku, a na Kolju ne polaže nikakva prava.

(Telegraf.rs / Izvor: Independent / Foto: Profimedia)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA