Misterija Barbare Vitez i dalje potresa Srbiju: To što patrolni čamci ni posle 30 dana nisu pronašli telo devojčice, može da znači samo jedno!

Patrolni čamci koji već više od 30 dana uz pomoć specijalne opreme pretražuju reku i pored danonoćnog rada nisu uspeli da pronađu nesrećnu devojčicu

  • 11

Telo Barbare Vitez (15) devojčice iz Sente koja je nestala pre četiri meseca, najverovatnije nije u Tisi, pokazala je dosadašnaj potraga.

Potresan Fejsbuk status Barbarinog (15) oca koja je nestala pre 4 meseca kada je otišla na rođendan (FOTO)

Patrolni čamci koji već više od 30 dana uz pomoć specijalne opreme pretražuju reku i pored danonoćnog rada nisu uspeli da pronađu nesrećnu devojčicu.

To je samo potkrepilo sumnje Barbarinog oca Endrea da njegova ćerka nije nije pala sa mosta u Tisu, već je oteta i odvedena van Srbije.

Predsednik Ronilačko-spasilačkog tima "tisa" iz Sente, Nandor Baranji je rekao da i pored detaljne istrage njegova ekipa nije našla telo devojčice.

- Više puta tokom nedelje patroliramo čamcem, ali Barbaru nismo našli. Imali smo na rasplaganju i 3D sonor, ali ništa sumnjivo nismo našli u vodi - rekao je Berenji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Devojčicini roditelji endre i Melita nemaju više reči da izraze svoju bol:

- Potraga za našom mezimicom potpuno je splasla. I dalje sam uveren da moja ćerka nije u Tisi, kako sam ranije tvrdio. Pa, čamci su u međuvremenu već našli neke leševe, našli bi i moju ćerku da je tamo - rekao je Endre Vitez.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zzz

    27. mart 2017 | 09:48

    Hocete li poceti ozbiljno da trazite devojcicu? Da li je moguce da ste saslusali decu, poverovali u ono sto su rekli i pustili ih a tela nema. Sve ih pohapsiti i drzati dok ne kazu istinu. Ako maloletnici mogu da kriju tako strasnu stvar, mogu i da sede u zatvoru. Sta je sa njihovim roditeljima, spavaju li mirno? Da li svi vi imate decu? Sramota!!

  • Natalia

    27. mart 2017 | 09:41

    Ili je odnela voda ili je dete kidnapovano.Eh tesko tim roditeljima,kamen da zaplace

  • Jela

    27. mart 2017 | 10:10

    Da Bog da da svi dozive ovako nesto koi skrivaju da se ova agonija jadni roditelja i deteta oknca,ma kakva da je. Srbija se bavi striptizetama i izopacenim ljudima koje dovode u sou-odnosno prava rec u skandal progra. Bravo Srbijo to ti je pravo lice,samo nam serviraj i dalje to i bicemo napredniji iznad svih!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA