Napadač prišao Stevoviću i ispalio metak u glavu: Svi detalji pokušaja ubistva žestokog momka iz Kruševca

Stevović bi trebalo da bude operisan na Klinici za neurohirurgiju u Nišu jer je metak koji ga je pogodio zaustavljen u pršljenu

  • 2

Nepoznata osoba ranila je prekjuče Bratislava Stevovića (43) iz Kruševca kod parka Kosturnica.

Muškarac upucan u vrat u Kruševcu, 90-ih važio za "opasnog momka"

Stevović je teško ranjen u vrat i prebačen je u Klinički centar u Nišu. Napad na Stevovića dogodio se u neposrednoj blizini prostorija boks kluba "14 oktobar".

Stevović bi trebalo da bude operisan na Klinici za neurohirurgiju u Nišu jer je metak koji ga je pogodio zaustavljen u pršljenu.

- Metak je pogodio direktno prvi vratni pršljen. Kada spadnu otoci moramo da mu damo antibiotike, a za dan ili dva ući će  u program operacije, ali moramo dobro da isplaniramo tu intervenciju s obzirom na lokaciju povrede - rekao je dr Stojanović za Alo!.

Zvaničnih saznanja o ovom slučaju nema. nezvanično Stevović je pogođen dok je sedeo u svom automobilu. Njemu je nepoznati muškarac prišao sa strane i ispalio hitac u pravcu glave, a potom pobegao u nepoznatom pravcu.

Bratislav Stevović i njegov brat Saša Stevović (45) sredinom 90-ih godina važili su za žestoke momke i bili su akteri nekoliko vatrenih okršaja.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA