≫ 

Ova deca su rođena i žive u zatvoru, a nisu počinila nikakav zločin. Za sve su krive njihove majke Marina i Natalija (VIDEO)

Deca ovde ostaju do svoje treće godine, a potom ih šalju drugom staratelju ili u sirotište

  • 2

U Republici Mordoviji u Rusiji deca služe kaznu, a nisu počinila nikakav zločin. Ona su rođena u zatvoru, a njihove majke su osuđene za krađe, dilovanje droge ili ubistva.

BEOGRADSKA MAJKA MONSTRUM KOJA JE UBILA SVOJU BEBU, DIVLJA I U ZATVORU: Bije se sa zatvorenicima i mužu preti u porukama

- Nije bitno kakva je majka. Ona može da bude lopov i ubica ali je za svoje dete prvenstveno majka - kaže jedna zatvorenica.

Zatvorenice mogu da vide svoju decu samo dva sata dnevno.

Posebno dirljiv momenat na snimku jeste kada zatvorenica Marina drži svoju malu bebu i ljubi joj ručice dok joj tepa sa "moje malo srculence".

Međutim, ako neka od njih pokaže dobro vladanje dozvoljava joj se da u posebnoj sobi živi sa svojim detetom.

- Ne smemo da zaboravimo zbog čega su ove žene završile ovde. Njima je lakše da se napiju nego da brinu o svom detetu - kaže jedna od radnica u zatvoru.

Druga zatvorenica Natalija kaže da bi volela da ostane u posebnoj sobi sa svojim detetom do odsluženja svoje kazne, prenosi In the now.

Deca ovde ostaju do svoje treće godine, a potom ih šalju drugom staratelju ili u sirotište.

Pogledajte video:

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA