VIĐU JUNAKA: Četiri Crnogorca podelila glavnu nagradu u takmičenju u ležanju

Neobično takmičenje u izležavanju, održano u etno selu Montenegro, završeno je tako što je četvoro finalista podelilo nagradu od 200 evra

  • 2

Takmičenje u dvadesetčetvoročasovnom izležavanju, koje je juče počelo u etno selu Montenegro u Breznima kraj Nikšića, završeno je bez pobednika. Četvoro takmičara, koji su podelili glavnu nagradu, kažu da su mogli još da se izležavaju, ali da "čuvaju zdravlje".

Nakon 24 sata neprekidnog ležanja, takmičenje Crnogoraca završeno je podelom nagrade od 200 evra na četiri dela. Nikšićani Ivan Perišić, Žarko Simović i Gorana Jovović i Podgoričanin Marko Đurović, nakon tačno jednog dana konstantnog ležanja ispod stogodišnjeg javora, jutros oko 11:00 časova odlučili su da odustanu od dalje borbe i podele 200 evra na ravne časti.

Nakon prohladne noći, koju su proveli zamotani u ćebad, bez prava ustajanja, takmičari su ipak popustili.

Tvrde, ipak, svi da su mogli još dosta vremena provesti u ležećem položaju, ali su se dogovorili da ne nastavljaju takmičenje koje bi im možda u jednom trenutku i zdravlje ugrozilo.

(M. S. / Srna / Foto: Darko Bulatović, Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA