Ponovo haos na Batrovcima: Teretnjaci čekaju pet sati

Na graničnom prelazu Horgoš, takođe za teretna vozila na izlazu iz Srbije, zadržavanja su oko 90 minuta, a na prelazu Šid oko 60 min

  • 0

Na graničnom prelazu Batrovci, prema Hrvatskoj, zadržavanje teretnih vozila traje pet sati, saopštio Auto-moto savez Srbije.

"Bez starca nema udarca": Carinici kod dede (72) pronašli čudnu kutiju, a u njoj... (FOTO)

Na graničnom prelazu Horgoš, takođe za teretna vozila na izlazu iz Srbije, zadržavanja su oko 90 minuta, a na prelazu Šid oko 60 min.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Kako se navodi u saopštenju AMS, povoljne vremenske prilike i suvi kolovozi doprinose dobroj prohodnosi puteva.

Intenzitet saobraćaja je na autoputevima umeren bez dužih zadržavanja na naplatnim rampama, a slično je i na drugim državnim putevima I i II reda, na kojima nema vanrednih zastoja i prekida.

Pošto je kraj zimskog i početak letnjeg održavanja puteva, samim tim i veći broj deonica na kojima je zbog radova izmenjen režim saobraćaja, upozorava AMS.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA