Nekada su se "pljuvali" sada podržavaju istog predsedničkog kandidata

Tomislav Bokan pozvao građane da glasaju za Sašu Jankovića, koga je predložila DS, sa kojom je lider pokreta “Dinara Drina Dunav“ bio u sukobu

  • 1

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici “Narodni pokret Dinara Drina Dunav“ objavljen je video zapis na kom Tomislav Bokan poziva građane da izađu na izbore i glasaju za Sašu Jankovića koga je za kandidata za predsednika Srbije predložila Demokratska stranka. Podsećamo, Bokana je DS optužila za krađu glasova na izborima 2012. godine.

Čistačica "počistila" poslanike

POSLEDNJE ISTRAŽIVANJE PRED IZBORE: Vučić uvećava prednost, PONOVO promena na drugom mestu

Tomislav Bokan poznat je široj javnosti po optužnici koja je podignuta protiv njega u vezi sa davanjem i primanjem mita u vezi sa spornim glasanjem za odbornike u Novom Sadu 2012. godine.

Demokrate su čak i protestvovale zbog odlaganja jednog od ročišta u postupku protiv lidera pokreta “Dinara Drina Dunav“.

Osim po pomenutoj optužnici Bokan je poznat i po skandalima, poput osveštavanja gradske vode i uzimanje novca od članova partije zaposlenih u javnom sektoru, tokom godina kada je bio na vlasti.

Janković: Ograđujemo se od podrške Bokana

Izborni štab Saše Jankovića ogradio se danas u njegovo ime od podrške predsednika Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav Tomislava Bokana.

- Podvlačimo da Saša Janković, niti bilo ko iz njegovog Izbornog štaba, nije vodio nikakve razgovore ni sa gospodinom Bokanom, niti sa bilo kojim predstavnikom Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav - navodi se u saopštenju.

Pre nekoliko dana Janković je u sklopu kampanje obišao Novi Sad, a pojedini mediji su javili da je tom skupu prisustvovao Bokan, u društvu bivšeg predsednika DS Bojana Pajtića.

Janković se ranije zahvalio i lideru LDP Čedomiru Jovanoviću na podršci.

Baner, izbori 2017

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA