Koštunica glasa za Aleksandra Popovića

Nekadašnji premijer Srbije, prema informacijama Sputnjika, spreman je i posle izbora da podrži napore Miloša Jovanovića, novog predvodnika DSS, da sačuva državotvorna, nacionalna i demokratska načela stranke na kojima je utemeljena od 1992

  • 1

Bivši predsednik DSS Vojislav Koštunica, od izlaska iz političke arene 2014, prvi put je spreman da glasa na izborima, a podržao je Aleksandra Popovića, prenosi Sputnjik. Uz fotografije Popovića i Koštunice, ovaj medij navodi da nekadašnji lider DSS u poslednjoj predizbornoj nedelji savetima i bogatim iskustvom, pomaže u kampanji kandidatu te stranke za predsednika Srbije.

Popović: Pregovore o Kosovu vratiti u UN

Popović: Podržavaju me Koštunica i patriote

Popović i Koštunica su, inače, višegodišnji bliski saradnici, a Popović je bio ministar u dve Koštuničine vlade.

Nekadašnji premijer Srbije, prema informacijama Sputnjika, spreman je i posle izbora da podrži napore Miloša Jovanovića, novog predvodnika DSS, da sačuva državotvorna, nacionalna i demokratska načela stranke na kojima je utemeljena od 1992.

Pozivajući se na svoje izvore, Sputnjik prenosi da Koštunica ne namerava ponovo da se aktivno uključi u politiku niti da se javno izjašnjava o dnevno-političkim i stranačkim temama.

Baneri, Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    29. mart 2017 | 21:19

    Зар је Коштуница обавештен да ће бити избора у Србији у Недељу,која прва дође...???...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA