Ubica je genetski degenerik, i koliko god da je moćan neće se izvući. Marjanović uputio oštre reči Jeleninom ubici (VIDEO)

Zoran Marjanović ne veruje da je ubica neki moćnik, i dodaje da je slučaj jako komplikovan na kome policija danonoćno radi

  • 8
Godišnjica od smrti Jelene Marijanović, pomen, Jelena Jeca, Krsmanović Foto: Marko Todorović

Danas je održan godišnji pomen Jeleni Marjanović, koja je u aprilu prošle godine pronađena mrtva na nasipu u Borči.

Najtužnija godišnjica: Suze na pomenu Jeleni Marjanović, na groblju se okupila familija (FOTO)

Godinu dana intenzivne istrage i brojnih saslušanja nisu pomogli da njen ubica bude pronađen.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Danas su se Zoran Marjanović, bliska rodbina i prijatelji okupili da daju godišnji pomen pevačici, na groblju je prisustvovalo oko 50 ljudi, a Jelenin svekar je i dalje očajan što istraga ne daje rezultate:

- Mislim da je ubica genetski degenerik. Ne mogu da verujem da još nije pronađen, ali verujem da policija savršeno radi svoj posao i da će pronaći ubicu. Koliko god da je taj moćnik, neće moći da pobegne moći policije. Moja unuka Jana mnogo pati, sanja kako će mama da dođe da joj obuče uveče pidžamu i da je pošalje na spavanje - iskren je bio svekar Vladimir Marjanović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sa druge strane Zoran Marjanović ne veruje da je ubica neki moćnik, i dodaje da je slučaj jako komplikovan na kome policija danonoćno radi:

- Ne verujem ni u šta, verovaću kada me pozove policija i kaže mi ko je ubica. Od pravde neće pobeći, u to sam siguran. Retko ko može da razume bol onoga kome je neko blizak ubijen, i nekoga kome je dete od pet godina ostalo bez majke. Trudim se da stanem na noge, posle godinu dana, da Jana ne pati i da se ne povlači u sebe - naveo je Zoran Marjanović na godišnjem pomenu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Pogledajte u video prilogu šta kaže svekar Vladimir Marjanović:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalia

    1. april 2017 | 12:42

    Eh kad bi covek bio od kamena pa da ga ne pocne savest peci kad tad u zivotu,

  • oli

    1. april 2017 | 18:09

    nadajmo se da ce istina van na videlo sto brze tuga bozija je ovo kad vidis zasto i zbog cega da se ovako zavrsi muka i su stomaku se okrece sve coveku di je savest tome a i nema je dete bez majke je ostalo malo sad kad treba najvise a mlada zena je na najgori nacin otisla sa ovog sveta nedaj boze nikom samo jedno dao bog da se to zlo uhvati i najozbiljnije kazni

  • ..

    1. april 2017 | 14:08

    strasno koliko nekome treba paznja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA