≫ 

Stravični detalji tragedije u Nišu u kojoj su život izgubili blizanci (18) (VIDEO)

Očevici kažu da je brat blizanac bio priklješten betonom

  • 23

Blizanci, brat i sestra, koji su poginuli danas u eksploziji plinske boce u Nišu, usled detonacije su propali sa prvog sprata kuće na pridzemlje i tu ostali zatrpani pod ruševinama.

Dve osobe poginule, četiri povređeno: Stravična tragedija u Nišu, ekplodirala plinska boca (FOTO)

Brat i sestra, blizanci, poginuli u eksploziji u Nišu kada je ekplodirala plinska boca (FOTO)

Kako javlja naš reporter, koji je na mestu tragedije, očevici kažu da je brat blizanac bio priklješten betonom. Prvi je ekploziju čuo Dejan Tocić, koji živi u komšiluku.

-  Istrčao sam do kuće i video da je jednog čoveka eksplozija izbacila na ulicu. Kada sam prišao, video sam da je drugi komšija ušao u kuću. Video je mladića, koji je stradao. Bio je priklješten ispod betona. Devojčicu, njegovu sestru bliznakinju nije video - kaže Tocić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Komšinica Kosara Milijić, kaže da je plinska boca ekplodirala u pridzemlju kuće, a da ju je vlasnica kupila pre samo dva, tri dana.

- Upozoravali su je da miriše plin - kaže ona.

Ova nesreća dogodila se danas u 15.10 sati, u Studeničkoj ulici. Kako izveštava reporter Telegrafa sa lica mesta, pogrebna služba odvezla je tela blizanaca.

Video pogledajte ovde:

 

Daljinac baner

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    2. april 2017 | 17:31

    Uh breeeee slog cu da dozivim,sve nesto tuzno,strasno,tragicno,zlo...kakav je ovaj zivot vise postao?Boze pomozi ovom narodu !

  • OOOO

    2. april 2017 | 22:01

    TRAGIČNO NEMAM REČI! SAUČEŠĆE PORODICI. PREKINUTA MLADOST NEKA IH ČUVAJU ANĐELI.

  • rajko

    2. april 2017 | 22:19

    Kada bi se nadlezni pozabavili ovim problemom jer ovo nije prvi put da se pise da je eksplodirala boca a u stvari eksplodirao jeplin koji je curio zbog gumice selne ili creva ,ne bi ovoliko stradali ljudi. Dakle i novinari koji pisu ovo ne isteraju stvar do kraja odnosno ne objave izvestaj nadleznih organa o uzroku tragedije,tamo lepo pise ko je krivac za pogibiju ljudi. Iz tog izvestaja mogu da se izvuku pouke i ljudi edukuju na sta treba da vode racuna prilikom upotrebe plina. Nadam se da ce ovog puta to uraditi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA