≫ 

STEFANOVIĆ: Glasački plakat Aleksandra Vučića na Đinđićevom grobu je fotomontaža!

Jedna od tih laži je da Velimir Ilić nije upisan u birački spusak, osvrnuo se Stefanović. Takođe je rekao kako je fotografija Đinđićevog groba koja je munjevitom brzinom obišla društvene mreže, čista izmišljotina

  • 17

Nekoliko minuta posle 20.30 sati u izbornom štabu Aleksandra Vučića prisutnima se obratio Nebojša Stefanović. Prema podacima SNS-a na birališta je izašlo 55,5 odsto građana.

Aleksandar Vučić ostvario je dobar rezultat na predsedničkim izborima, a iza njega su, prema preliminarnim podacima SNS, Luka Maksimović i Saša Janković, izjavio je funkcioner SNS Nebojša Stefanović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je rekao kako je Aleksandar Vučić već u štabu i mirno čeka preliminarne rezultate, te da će prihvatiti svaki rezultat koji je volja našeg naroda.

- Mi nismo kršili pravila, za razliku od nekih drugih kandidata - kazao je, između ostalih Stefanović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Jedna od tih laži je da Velimir Ilić nije upisan u birački spusak, osvrnuo se Stefanović. Takođe je rekao kako je fotografija Đinđićevog groba koja je munjevitom brzinom obišla društvene mreže, čista izmišljotina. Podsetimo, na fotografiji se vidi izborni plakat sa brojem 6 koji je zalepljen na nadgrobnu ploču na grobu Zorana Đinđića.

Takođe je istakao da je fotografija rupe na novom auto-putu takođe montaža i izmišljotina, kao i izjava Ane Brnabić, i deljenje lažnih flajera Radulovića i Jankovića.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Zadovoljni smo kako je izborni dan prošao, uprkos brojnim lažima usmerenim ka Aleksandru Vučiću tokom cele kampanje. Prema saznanjima SNS-a Vučić je ostvario dobar rezultat, a slede ga Luka Maksimović i Saša Janković - rekao je Nebojša Stefanović.

Baner, izbori 2017

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dedannnn

    2. april 2017 | 23:46

    Taj koji he to uradio nije covek vec stoka.

  • MILENA

    3. april 2017 | 10:12

    Samo psihicki poremeceni ljudi mogu da urade tako nesto!

  • nata

    3. april 2017 | 10:14

    Opozicija potrosila svu municiju a mi izasli jaci nego ikad!Bravo braco,bravo Vucicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA