≫ 

32 ruže na nasipu smrti u Borči: Zoran Marjanović otišao na kobno mesto baš na Jeleninu godišnjicu

Zoran se na taj korak odlučio u znak sećanja na svoju veliku ljubav, jer ju je na tom kobnom mestu poslednji put video živu

  • 6

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice "Granda” Jelene Marjanović (33) je na godišnjicu pronalaženja njenog beživotnog tela prošetao nasipom u naselju Crvenka u Borči u dužini od 1.800 metara. On je poneo 32 ruže, koje je ostavljao duž cele staze.

Jelena je imala udvarača, nije htela da nam kaže ko je on: Pevačicin svekar progovorio na pomenu (VIDEO)

Zoran se na taj korak odlučio u znak sećanja na svoju veliku ljubav, jer ju je na tom kobnom mestu poslednji put video živu.

Tokom jučerašnjeg popodneva, Zoran Marjanović je prošetao nasipom od mesta gde se rastao sa svojom suprugom Jelenom do kanale u kojem je 2. aprila prošle godine u 13 sati pronađeno njeno beživotno telo. Na spomen-obeležju je ljubio Jeleninu sliku, a potom upalio sveću za pokoj njene duše.

Skrhan velikim bolom za ubijenom suprugom, Zoran je nemo stajao zagledan u Jeleninu sliku stiskajući vilice, nemajući snage da bilo šta izusti.

(VIDEO) Potresne scene s godišnjeg pomena Jeleni Marjanović

Tog dana, Jelena je otišla na trčanje nasipom u Borči. Nestala je na potezu od 1.800 metara kojim je trčala. Mahnula je Jani i Zoranu, koji su ostali da sačekaju da istrči svoju deonicu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon što su primetili da je nema, počeli su da je traže, a u potragu su se uključili i njihovi prijatelji. Jelenin nestanak suprug je policiji prijavio nakon četiri sata bezuspešne potrage.

Te kobne večeri teren je pretražen, a potraga je nastavljena i sutradan. Jelene nije bilo. Telefon je zvonio, ali se niko nije javljao. Sledećeg dana, njeno beživotno telo nađeno je u kanalu.

Nije mučena, nije silovana, ali joj je glava, prema obdukcionom nalazu, izbodena najverovatnije malim šrafcigerom.

Nakon pronalaženja Jeleninog beživotnog tela, za porodicu Marjanović usledila je teška godina. Oni imaju samo jednu želju, a to je da saznaju ko i zašto ju je ubio..

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    3. april 2017 | 15:28

    vecina ljudi misli da su iz porodice ubica ,ali drzava krije ubicu nikad se nece naci tek kad se promjene vlast i sudije i drugi odgovorni pocnu raditi u interesu gradjana.sad rade za sebe zato nema pomaka samo se sprdaju te ovaj je te onaj je.to je prava istina.

  • Natalia

    3. april 2017 | 08:15

    Na jako cudan nacin je devojka nestala,Zoki djaba ti miliarde ruza ako si kriv ili krijes nesto

  • seitan

    3. april 2017 | 08:32

    I mi citaoci evo vec godinu dana imamo jednu zelju.da saznamo ko je ubio.....od njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA