Preletačeviću izostala podrška sugrađana: Da li je u Mladenovcu bilo JAKO ili MLAKO?!

Osim Vučića, ostale konkurente je u svojoj opštini ubedljivo "potukao", pa je iza sebe ostavio i drugoplasiranog na republičkom nivou, Sašu Jankovića

  • 15

Ljubiši Preletačeviću Belom, predsedničkom kandidatu iz Mladenovca, je na jučerašnjim izborima izgleda izostala podrška sugrađana.

Beli proglasio pobedu: Vatromet u Mladenovcu 5 minuta po zatvaranju biračkih mesta (VIDEO) (FOTO)

8 minuta pre kraja glasanja, šta se dešava u štabovima: Otkrivamo gde se jedu sarma i kiseli krastavci (FOTO)

Iako su se zadnjih dana na ulicama Mladenovca umesto uobičajnog pozdrava dobar dan, svi pozdravljali sa "samo jako", dosad obrađeni rezultati pokazuju da i nije bilo tako jako.

Prema preliminarnim rezultatima u opštini Mladenovac na izbore je izašlo 48,62 odsto birača koji su, prema do sada obrađenim biračkim mestima, dali gotovo duplo više glasova predsedničkom kandidatu SNS-a Aleksandru Vučiću u odnosu na Belog Preletačevića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema nezvaničnim rezultatima kojima raspolažemo, izostala je podrška njihovom sugrađaninu, pa je Aleksandar Vučić osvojio je 59,43 odsto glasova, dok je Luka Maksimović dobio 29,25 procenta, što je skoro duplo manje glasova.

Mada nema mesta velikom nezadovoljstvu, Preletačević bi trebao biti zadovoljan jer je zadobio poverenje trećine svojih sugrađana, dok je bio treći na republičkom nivou gde je osvojio 9,5 % glasova.

Ostale konkurente je u svojoj opštini ubedljivo "potukao", pa je iza sebe ostavio i drugoplasiranog na republičkom nivou, Sašu Jankovića, za koga je u ovoj opštini glasalo svega 2,83 odsto birača.

Ovo nisu još konačni rezultati, pa su moguće i promene.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    3. april 2017 | 16:37

    Sta je trebalo po vama da dobije 50 %.Čovek koji se ne bavi politikom na čistu zezanciju dobije 30 % i vi kazete mlako.Ko je ovde lud bre.

  • Philip

    3. april 2017 | 18:42

    On je na lokalnim izborima osvojio 20% glasova,a sada je dobio 29%.Ja bih rekao da je ipak bilo "jako".

  • Dalee

    3. april 2017 | 15:53

    Samo jako Beliiii...Sledeci put pobedjujes sigurnooo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA