≫ 

Ovo su blizanci (18) iz Niša koji su spremali maturu, a sada ih sahranjuju! (FOTO) (VIDEO)

Boca je eksplodirala u stanu u prizemlju zgrade

  • 18

U nedelju popodne oko 15.10 sati u Studeničkoj ulici u Nišu, kod broja 13 došlo je do strašne eksplozije, kada je eksplodrala plinska boca od koje je potpuno uništena kuća na ovoj adresi. Majka Nataša (48) je teško povređena, a blizanci, brat i sestra, Milan i Neda Pavlović (18) izgubili su život.

Crn dan u Nišu: Posle eksplozije plinske boce, izbio požar u "Švajcariji"!

Kako su posvedočili očevici, brata je priklještio plafon koji je pao nakon eksplozije, i on je preminuo nakon nekog vremena. Devojku su našli posle. Deca su sa majkom bili u poseti u stanu na prvom spratu.

Boca je eksplodirala u stanu u prizemlju zgrade.

Foto: Facebook/NedaPavlovic Foto: Facebook/NedaPavlovic

- Žena koja tu živi je pre nekoliko dana kupila tu bocu. Međutim, danima se osećao miris plina i pretpostavljamo da je nije dobro zatvorila ili je bila neispravna. Ona je rekla da bi znala da nešto nije u redu jer je hemičarka. Scena posle eksplozije je bila strašna, ta baka je sve vreme vikala da spasu decu - ispričala je Kosana Miligić.

Osim stradalih brata i sestre, povređeno je još četvoro ljudi, koji nisu u životnoj opasnosti, ali imaju prelome i opekotine.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Oni su se nalazili na spratu kuće. Od strahovite eksplozije urušio se plafon i svi su propali u prizemlje. Hitna pomoć je nekako uspela da izvuče četvoro povređenih i da ih transportuje u Klinički centar, gde im je pružena medicinska nega. Majka blizanaca je u teškom stanju - pričaju naši sagovornici iz Ulice Milana Blagojevića.

Foto: Facebook/NedaPavlovic Foto: Facebook/NedaPavlovic

Slavoljub Živanović, direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Nišu, potvrdio je da su četiri osobe prebačene u bolnicu.

- Naš centar je primio poziv u 15.17 časova, a već u 15.20 časova prva ekipa Hitne pomoći bila je na mestu nesreće. Odmah potom stigla su još četiri naša vozila - rekao je Živanović.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA