≫ 

Jezivi napad u Sankt Peterburgu devojka najavila na Instagramu? Odavno nije bilo terorističkih napada. Danas će ih biti (FOTO)

Šest sati pre napada, pojavila se sumnjiva rečenica na društvenim mrežama

  • 1

Eksplozija je potresla danas metro stanicu u Sankt Peterburgu, a fotografije s lica mesta odmah su se pojavile na društvenim mrežama. Poginulo je 10 ljudi, dok je 50 povređeno usled eksplozije zasad neidentifikovanih uređaja. Eksplozija se dogodila između dve metro stanice.

(UŽIVO) Ovaj terorista je organizovao eksploziju koja je ubila 9 ljudi: Napad na Sankt Peterburg je upozorenje za Putina? (FOTO) (VIDEO)

Na Instagramu je jedna devojka, šest sati pre nego što se napad desio, navodno najavila napad. Napisano je: "Odavno nije bilo terorističkih napada. Danas će ih biti. Samo sačekajte."

Odmah je neko prokomentarisao da je u pitanju šala. A, pošto je tvit osvanuo na nalogu "terror events", u jednom od komentara navedeno je da je devojka samo htela da izazove gužvu i da je u pitanju lažna pretnja. "Već smo to istražili", navodi se u tvitu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA