PRSATI BANDIT: Opljačkala benzinsku pumpu - zaboravila da se "pokrije" (VIDEO)

Plavuša iz Australije opljačkala je benzinsku pumpu i postala internet senzacija. Iako je na glavi imala crnu kapu, nije se potrudila da sakrije identitet kako to obično pljačkaši rade. Tako se na snimku jasno vide njeno lice, duga plava kosa i ogromne grudi

  • 1

Žena iz Australije, snimljena tokom pljačkanja benzinske pumpe u gradu Arundel, postala je prava internet senzacija i povod za nove viceve o plavušama.

Naime, ona je u objekat ušla obučena u crnu majicu s izuzetno dubokim dekolteom, sa crnom kapom na glavi i rukavicom na jednoj ruci. Iako je na glavi imala crnu kapu, nije se potrudila da sakrije identitet kako to obično pljačkaši rade. Tako se na snimku jasno vide njeno lice, duga plava kosa i ogromne grudi.

Snimljena je kako preti nožem radniku pumpe i traži novac. Iako je oružje držala u ruci na kojoj je imala rukavicu, golom rukom dodirnula je nekoliko predmeta pa će policija s lakoćom moći da uzme otiske prstiju.

Svetski mediji se zabavljaju na račun zgodne "pljačkašice", a policija najavljuje skoro hapšenje devojke, kao i muškarca koji ju je "hrabro" čekao u automobilu ispred radnje.

(I. D. /Dnevniavaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA