Detalji ekspolozije u Nišu: Blizanci prvi put bili na glasanju, otišli kod tetke i poginuli samo što su seli da ručaju

Brat i sestra su kobnog dana prvi put izašli na izbore, posle čega su sa majkom Natašom svratli kod tetke na ručak, samo što su seli odjeknula je eksplozija

  • 4

Blizanci Neda i Milan Pavlović (18), koji su poginuli u nedelju u Nišu, u stanu svoje tetke Ivane Cvetković kada je na spratu ispod eksplodirala plinska boca, nastradali su samo što su se vratili sa glasanja.

Detonacija me je oborila, a krv me je oblila: Ispovest komšije koji je preživeo eksploziju plinske boce u Nišu (FOTO)

Stravični detalji tragedije u Nišu u kojoj su život izgubili blizanci (18) (VIDEO)

Brat i sestra su kobnog dana prvi put izašli na izbore, posle čega su sa majkom Natašom svratli kod tetke na ručak. Dok su bili u Ivaninom stanu na prvom spratu zgrade, eksplodirao je plin u pridzemlju gde je živela Zorica Petrović (74), pa su sve četvoro propali kroz zid. Nasrećni blizanci su na mestu poginuli u ruševinama.

Natašina i Ivanina maćeha Olivera Šušulović juče je bila u bolnici uz svoje pastorke.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ne znam koju prvo da tešim, da li Natašu, koja je ostala bez dvoje dece, ili Ivanu, koja je očajna što se to desilo baš u njenom stanu. Ivana je sestru i decu pozvala da nakon glasanja dođu na ručak.

Samo što su seli za sto, odjeknula je eksplozija i svi su propali kroz pod, a na njih se srušio ceo gornji sprat. Pravo je čudo da su Ivana i Nataša preživele. Čudom je ostao živ i Ivanin sin - ispričala je Olivera za Informer.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • andjela

    4. april 2017 | 09:50

    Tuga,tuga,tuga...Neka vas andjeli cuvaju.

  • Goga

    4. april 2017 | 12:46

    Nažalost ali to je sudbina---oni su trebali otići toga dana.....sve više verujem u sudbinu...od petoro za stolom,samo njih dvoje poginulo...tuga,tuga,tuga...

  • Pedja doktor ™

    4. april 2017 | 07:13

    Шта рећи а не заплакати

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA