Majka koja je dala život za svoje dete: Irina poginula kada je skočila da svojim telom zaštiti ćerku Jelenu od eksplozije! (FOTO)

"Sve se desilo iznenada, sedela sam i dremala i iznenada se čula stravična buka i nešto me je udarilo u glavu"

  • 6

Identifikovani su svi povređeni i poginuli tokom jučerašnjeg terorističkog napada u Sankt Petersburgu, budući da najnoviji balans pokazuje da je poginulo 14 a da je povređena 51 osoba. Među poginulima je i Irina Mediantseva (50), poznata ruska proizvođačica lutki, koja je svojim telom zaštitila život svoje ćerke Jelene (29), tako što se bacila na nju u momentu eksplozije i primila smrtonosni udar gerela i detonacije.

Vrata su se zaglavila, gušili smo se u dimu i iskakali kroz prozore: Novi snimak ljudi koji panično beže iz voza smrti u Sankt Peterburgu (VIDEO)

Foto: vk.com/Irina Medyantseva Foto: vk.com/Irina Medyantseva

Jelena se trenutno nalazi u bolnici nakon što je sinoć imala operaciju, i nalazi se na intenzivnoj nezi van životne opasnosti. Među preminulima je i Dilbara Alieva (20) iz Azerbejdžana, koja je preminula u bolnici.

Foto: vk.com/Irina Medyantseva Foto: vk.com/Irina Medyantseva

Maksim Arišev (22) iz Kazahstana takođe je izgubio život tokom ekplozije u metrou Sankt Petersburga. On je inače redovan posetilac ovog grada budući da njegova devojka živi u Rusiji.

Među onima koji su za dlaku izbegli smrt je i psiholog Nadežda Sosedova (53) koja je za Dejli mejl rekla kako je napad izgledao.

Foto: vk.com/Nadezhda Sosedova Foto: vk.com/Nadezhda Sosedova

- Sve se desilo iznenada, sedela sam i dremala i iznenada se čula stravična buka i nešto me je udarilo u glavu. Vatre je bilo posvuda, kosa mi je gorela i jedva sam se izvukla iz voza na vreme i to tako što e je jedan momak povukao i izvukao kroz prozor - rekla je ona.

Život su inače takođe izgubili i Aleksandra Zjablitskaja (15) iz Sibira, Juri Nalimov (71) i Ksenija Miljukova (18).

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Titograd

    4. april 2017 | 15:08

    Šta reći, prava majka! Neka joj je laka crna zemlja. Odmah sam se setio i onih, koje se takođe nazivaju majkama, a decu ostavljaju kao staru obuću.

  • Natalia

    4. april 2017 | 13:17

    Jedino majka ce da pogine za svoje dete,TUZNO

  • Juga paris

    4. april 2017 | 13:43

    Najezio sam se...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA