Carinik je rutinski prišao "pežou". Kada je shvatio da gleda u 30 MILIONA, smesta je pozvao pojačanje i uhapsio vozača!

Osumnjičenom E.Č. određeno je zadržavanje do 48 časova, posle čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu

  • 5

Policija je u saradnji sa Upravom carina na graničnom prelazu Horgoš otkrila i zaplenila više od 30 kilograma hašiša! Tokom ove akcije, uhapšena je jedna osoba.

RACIJA KOD KINEZA: Carinici na terenu zatekli su kamion koji istovara robu u bloku 70, i krenuli u akciju!

Carinici su na svašta navikli, ali da im neko prijavi samo polovan motocikl a prevozi 100 kg OVOG ČUDA, e to još nisu videli (FOTO)

Policijski službenici su, prilikom izlazne kontrole automobila marke „Pežo 307“, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Albanije E.Č.(1991), u specijalno napravljenoj šupljini „bunkeru“ u pragovima vozila, pronašli 16 paketa sa biljnom materijom zelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga hašiš, ukupne težine 30.835 grama.

Prema aktuelnim "tržišnim" cenama, gram hašiša košta oko 1.000 dinara, što znači da 30 kilograma na crnom tržištu vredi minimum 30 miliona!

Osumnjičenom E.Č. određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici, navodi se u saopštenju MUP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko i nista

    4. april 2017 | 15:50

    Carinik rutinski prisao vozilu i nasao drogu u pragovima.Ne razumem,ili covek ima rendgen u glavi ili je u pitanju dojava

  • ARCIBALD

    4. april 2017 | 15:06

    Vredi 30 mil ako se proda.Ako se unisti ne vredi nista.

  • Sibin

    4. april 2017 | 18:05

    Taj carinik je terminator,haha.vidi sta ima u sajtni od auta,auuuu,svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA