Islamska država: SAD se "dave'', na njihovom čelu je "idiot"

- Crkni od pakosti, Ameriko, crkni od pakosti, zemlja u kojoj i staro i mlado hrli da umre u ime Boga neće biti poražena - poručio je portparol ID Abi al-Hasan al-Muhadžer

  • 5

Islamska država tvrdi da se Sjedinjene Američke Države "dave" i da je na njihovom čelu "idiot", a to je poručio portparol ove ekstremističke grupe u njenim prvim zvaničnim opaskama o predsedniku SAD Donaldu Trampu otkako je stupio na funkciju.

Malog dečaka džihadisti opasali samoubilačkim pojasom kako bi se razneo i ubio neprijatelje (VIDEO)

- Ameriko, daviš se, a spasioca nema, postala si plen vojnika kalifata u svim delovima sveta, bankrotirala si i znaci tvoje propasti su svima očigledne - rekao je portparol ID Abi al-Hasan al-Muhadžer na snimku koji je danas objavljen na mreži Telegram, prenosi Rojters.

On je dodao da "za to nema većeg dokaza od činjenice da je na čelu SAD "idiot koji ne zna šta je to Sirija, Irak ili islam".

- Crkni od pakosti, Ameriko, crkni od pakosti, zemlja u kojoj i staro i mlado hrli da umre u ime Boga neće biti poražena - poručio je Al-Muhadžer.

Tramp je poraz nad Islamskom državom učinio prioritetom svog predsedničkog mandata, a snage koje SAD podržavaju bore se za preuzimanje najveća dva grada koja su u rukama ID - Mosula u Iraku i Rake u Siriji, podseća britanska agencija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Казанџија

    4. april 2017 | 22:39

    Ове битанге траже бомбе-сигуран сам да ће да их нађу

  • Pera Kojot # 1

    4. april 2017 | 23:10

    Rece Obama i njegova demokratska bulumenta!

  • Poljska

    4. april 2017 | 23:45

    Koji bolidi, sunce ti poljubim?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA