≫ 

Najnoviji foto-robot ubice Jelene Marjanović: Policija daje nagradu od 28.000 evra ko prepozna kamiondžiju krvnika

Foto-robot pokazuje čoveka sa naočarima, od 50 do 55 godina, visine od 1,75 do 1,80 metara. On je kao oružje koristio gvozdenu šipku koja se koristi za hidrauličnu dizalicu

  • 48

Nemačka policija je u saradnji sa kolegama iz Austrije napravila novi foto-robot ubice koji je u Nemačkoj i Austriji ubio dve žene gotovo na isti način na koji je usmrćena pevačica Jelena Marjanović prošle godine, i nudi nagradu od 28.000 evra za nove informacije, piše Alo.

Ubica je genetski degenerik, i koliko god da je moćan neće se izvući. Marjanović uputio oštre reči Jeleninom ubici (VIDEO)

Jelena je imala udvarača, nije htela da nam kaže ko je on: Pevačicin svekar progovorio na pomenu (VIDEO)

Pojedini detalji zločina u Borči poklapaju se sa ubistvom Karolin Gruber (27), koja je silovana i ubijena 10. novembra 2016. godine u šumi u Edingenu, i francuske studentkinje Lusil K (20) koja je ubijena 12. januara 2014. u Austriji.

Po završetku analize DNK koju obavlja Interpol, biće poznato da li je Jelena žrtva serijskog ubice i da li zločin u Borči zaista ima dodirnih tačaka sa ova dva ubistva. Nemačka policija je uspela da uradi analizu, koja je pokazala da je ista osoba ubila Karolin i Lusil, i na osnovu iskaza očevidaca izradila foto-robot izvesnog kamiondžije.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia

Posle jučerašnjeg objavljivanja novog foto-robota u nemačkom listu Bild, policija očekuje više informacija od stanovništva. Objavljen je poziv građanima da se jave policiji ukoliko prepoznaju osobu na slici.

Foto-robot pokazuje čoveka sa naočarima, od 50 do 55 godina, visine od 1,75 do 1,80 metara. On je kao oružje koristio gvozdenu šipku koja se koristi za hidrauličnu dizalicu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA