Direktor škole do detalja opisao kako je učenica "prevarila" spremačicu i skočila sa prozora u Priboju

Sve se desilo posle prvog časa. Odličan je đak

  • 0

Učenica trećeg razreda Mašinsko-tehničke škole u Priboju E. A. skočila je sa trećeg sprata te obrazovne ustanove, potvrdio je direktor škole Milenko Tomanović.

Učenica pokušala da se ubije u školi: Uzela ključ od učionice, popela se na prozor i skočila

- Posle prvog časa, u 8.45 sati, za vreme malog odmora, učenica E. A. došla je kod spremačice i zatražila ključ, kako bi uzela nešto iz učionice što je zaboravila. Spremačica joj je dala kluč, ali je posle nekog vremena krenula za njom. Spremačica je, kada je otvorila vrata učionice, videla njen ranac na stolu i stolicu kraj prozora. Kada je pogledala kroz prozor, videla je učenicu na zemlji - rekao je Tomanović.

Prema njegovim rečima, učenica je pala na noge i tom prilikom polomila obe potkolenice, ali nije životno ugrožena. Prebačena je u užičku bolnicu.

- Devojka je odličan đak, imala je određenih zdravstvenih problema i juče joj je majka bila u školi. Razgovarala je sa razrednim starešinom, koji je sugerisao da nekoliko dana ne dolazi u školu - priča Tomanović.

Tomanović je rekao da su inspektori bili na mestu, da je obavljen uviđaj, a sigurnosne kamere su zabeležile sve.

Mašinsko-tehničku školu u Priboju pohađa 412 učenika.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA