VENČANJE U AKVARIJUMU: Vlažni brak sklopljen u prisustvu ajkula! (FOTO)

Birkan Erdem i Ajsel Kerimoglu su ronioci iz Turske, koji su se odlučili na ovo neobično venčanje jer su se u akvarijumu upoznali. Za ovu priliku, na dnu akvarijuma postavljen je inventar za venčanje, oko koga je plutalo 500 hiljada morskih životinja

  • 0

Ronioci Birkan Erdem i Ajsel Kerimoglu imali su neobično venčanje u istanbulskom akvarijumu u kojem živi više od 500 hiljada morskih životinja, među kojima su i morski psi.

Naime, na dnu velikog akvarijuma za ovu prilik postavljen je venčani inventar, a mladenci, kumovi i matičar su pored svečanih odela nosili i ronilačka.

Par se upoznao prošle godine, baš u ovom akvarijumu, a od tada i rade zajedno kao ronioci.

Nakon administrativne procedure venčanja i razmene burmi, par je pod vodom izveo i svadbeni ples, a potom su izronili kao novi bračni par i primili čestitke rodbine, prijatelja i zvanica, koji su svadbu posmatrali kroz staklo akvarijuma.

Bračni par se obratio i predstavnicima medija i rekao kako je ovo poseban dan u njihovim životima.

- Mi smo ronioci i veći deo svog vremena provodimo pod vodom. Venčanje pod vodom je ostvarenje našeg sna - rekli su mladenci.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA