Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Danas je obeležena Lazareva subota ili Vrbica, praznik je koji se slavi poslednje subote pred Vaskrs. Dan nakon ovog praznika, u nedelju su Cveti, a posle toga počinje Velika nedelja.

Marko Milutinović iz sela Drežnik kod Užica godinama je tražio ženu sa kojom bi stupio u brak, ali kako su godine prolazile, a žene ni na vidiku, odlučio je da se oženi Albankom.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov i američki državni sekretar Reks Tilerson danas su po prvi put imali telefonski razgovor nakon jučerašnjeg američkog bombardovanja sirijskog vojnog aerodroma. Više o tome možete pročitati OVDE.

U Jagodini je danas održana 11. Internacionalna “Tortijada” na kojoj se za “najtortu” takmičilo 50 torti, u tri kategorija, a za “najtortu” u konkurenciji “svečanih“, pobedila je torta broj četiri Aleksandre Arsić iz Tečića, kod Rekovca.

Na vanrednoj sednici Saveta za bezbednost opštine Šid, doneta je odluka da se traži zatvaranje prihvatnog centra za migrante koji se nalazi u ovom pograničnom gradu sa Hrvatskom, prenose Novosti.

Ovo je usledilo posle incidenta koji se desio pre dva dana, kada je migrant upao sa sekirom u kuću porodice Štimac u Šidu.

Fudbaleri Partizana nastavili su da “dišu za vratom” Crvenoj zvezdi “tesnom”, ali potpuno zasluženom pobedom nad Radnikom iz Surdulice posle preokreta u drugom poluvremenu meča u Humskoj – 2:1 (0:1).

Nekoliko minuta pred početak utakmice između Partizana i Radnika došlo je do sukoba kod stadiona. Konkretno, ispod tribine Jug došlo je od okršaja između navijača, ali nije jasno još koje su grupe u pitanju.

Olivera Jovićević jedna je od najlepših srpskih voditeljki, a ako kažemo da je čak i najlepša teško da ćemo pogrešiti. Više o tome možete pročitati OVDE.

Intervju koji je Željko Šašić dao za Telegraf, a u kojem je rekao kako sa ćerkom Sofijom nije u kontaktu i da je iz medija saznao da je počela da se bavi modom, mnogima se nije dopao. Međutim, dodatno dolivanje ulja na vatru bila je Šašićeva izjava kako je negovoj ćerki Sofiji otac Lukas, na šta Aca nije ostao ravnodušan.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA