ČUDO OD DEVOJČICE: Primljena na svih 8 najprestižnijih koledža sveta

- Bila sam u fazonu "o moj Bože, o moj Bože!" - objasnila je devojčica osećaj uzbuđenja - pokušala je da objasni tinejdžerka Ifeoma iz Nju Džersija

  • 7

Tinejdžerka Ifeoma Vajt Torp iz Nju Džersija uskoro treba da donese odluku života, a takavom prilikom može da se pohvali retko koji školarac: ona treba da odluči koji od prestižnih "avi lig" koledža će upisati.

Orban žestoko krenuo protiv Soroša: Odobren zakon protiv njegovog univerziteta, čiji je i mađarski premijer bio stipendista (VIDEO)

Naime, ona je prihvaćena na svih osam.

- Tresla sam se kad sam dobila osam pisama u kojima me obaveštavaju da sam primljena. Bila sam u fazonu "o moj Bože, o moj Bože!" - objasnila je devojčica osećaj uzbuđenja prilikom saznanja da je dobrodošla na Harvardu, Jejlu, Kornelu, Kolumbiji, Univerzitetu Pensilvanija, Prinstonu, Dartmutu i Braunu.

Ifeoma je izrazila želju da studira biologiju, sa ciljem da karijeru usmeri ka globalnom zdravlju.

Priliku da dobiju poziv za studiranje na svih osam univerziteta "lige bršljena", kako ih zovu, ukazala se tek četvoro ljudi pre Ifeome.

Njeni roditelji je podržavaju i žele da ona sama donese odluku o studijama.

(Telegraf.rs/CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA