≫ 

Sutra će biti jedan od najtoplijih dana, ali onda se spremite za iznenađenje

Pred nama su 10 veoma čudnih dana

  • 0

Taman kad smo pomislili da su sunčani dani pred nama i da možemo da odložimo kišobrane, stigla nas je realnost promenljivog proleća.

Iskoristite sunčanu nedelju jer se ubrzo vraćaju pljuskovi: Uživajte danas jer nas u utorak čeka potpuni zaokret

Kako prenosi američka meteorološka stanica AccuWeather, posle sutrašnjeg uglavnom sunčanog dana sa temperaturama od sedam do 18 stepeni C, očekuju nas čak desetak oblačnih dana koji će obilovati lokalnim pljuskovima iili kratkotrajnom kišom.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Ponedeljak, 10. april, obeležiće smena oblaka i sunca. Jutro će biti sa mestimično slabim prizemnim mrazom. Od utorka 11. aprila do nedelje, 23. aprila, maksimalne temperature neće prelaziti 12, 13 stepeni C. Nekoliko dana u nizu padaće jaka kiša, a minimalna temperatura će u pojedinim delovima zemlje ići i ispod nule - piše na sajtu AccuWeather.

Printskrin: accuweather.com Printskrin: accuweather.com

I iz RHMZ su od srede, 12. aprila najavili postepen prestanak padavina i delimično razvedravanje, i to prvo na severozapadu zemlje, a zatim do kraja perioda promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima.

Dakle, ako ste mislili da dva dana mogu da vežu više sunčanih dana u seriji, prevarili ste se. Moraćemo još da sačekamo na toplo vreme u kontinuitetu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA