Krvava noć u Kragujevcu: Muškarac izboden ispred kafića

Povređeni muškarac nalazi se na lečenju na Odeljenju intenzivne nege Kliničkog centra u Kragujevcu

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su N. M. (22) iz Kragujevca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Videla sam užas na Novom Beogradu: Posle svađe udario ga je sekirom, povređeni vikao "ostavi me više na miru"!

Mera zadržavanja određena je i D. B. (22), takođe iz Kragujevca, zbog sumnje da je pružio pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, saopštio je MUP.

Postoje osnovi sumnje je N. M, 9. aprila, tri sata posle ponoći, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici kralja Aleksandra prvog Karađorđevića u Kragujevcu, dvadesettrogodišnjem muškarcu oštrim predmetom naneo više ubodnih rana u predelu ruku i desne natkolenice.

Povređeni muškarac nalazi se na lečenju na Odeljenju intenzivne nege Kliničkog centra u Kragujevcu.

Policija je osumnjičenog, koji je pobegao nakon izvršenog krivičnog dela, odmah identifikovala i uhapsila, kao i D. B. koji mu je pružio pomoć nakon bekstva.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, navodi se u saopštenju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko@

    9. april 2017 | 15:30

    Sve pravi domaćini u tri sata poslije ponoći u kafani.Zašto ne zabrane rad kafana i kafića poslije 10 uveče pa nebi ludaci radili ti što rade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA